TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 27.12.

27.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

U posljednjem tjednu darivanja donosimo vam Shiseido Lip Gloss, parfem Bulgari II, Royal Green kokosovo ulje, knjige nakladničkih kuća Znanje i Mozaik knjiga, poklon pakete Nivee, Kozma, Professionailsa i T-Coma, CD-e u izdanju Universal Musica, godišnju ulaznicu za MSU i njegu kose u frizerskom studiju Nikas.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 14 do 15 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 28. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Everet je za danas pripremio jedan Luminizing Shiseido Lip Gloss i parfem Bulgari II.


Shiseido Lip Gloss
Koncept: intenzivan, čista vlaga, punoća, raskošne usne.
Target: žene koje žele svjetlucavi make up za usne. Žene kojima se čini da im sjajilo, koje obično upotrebljavaju, isušuje usne.



Bulgari II
BLV Eau de Parfum II je inspiriran suvremenim doživljavanjem plave boje koja nagovještava naročito prirodan karakter mirisa, a u isto vrijeme otkriva njegovu intenzivnu, profinjenu stranu. Ime mirisa - BLV Eau de Parfum II daje istovremeno i konceptualno i formalno obilje, osvajajući budnom snagom Bulgari marke, stoga postaje idealan anagram suštine suvremenih juvelira. BLV Eau de Parfum II interpretira suštinu žene živahnom ženstvenošću i neodoljivim magnetizmom. Njene skladne geste prirodno su graciozne, a prodoran pogled mami i zavodi. Ona je ikona blistave suvremene elegancije, voli profinjene, ali prirodne mirise koji su savršena sinteza intenzivnog i prozračnosti, baš poput njenog mirisa BLV Eau de Parfum II. Ovaj miris označava početak novog koncepta bitnosti, gdje je snaga najprofinjenijeg sklada naglašena delikatnim nijansama punim energije i vitalnosti, prizivajući apsolutnu čistoću plavog, kromatskog svemira.

Bio&Bio vam poklanja tri Royal Green kokosova ekstradjevičanska ulja

Miranda Kerr, jedna od najljepših žena svijeta i model Victoria's Secreta nedavno je za britanski Daily Mail istaknula kokosovo ulje kao svoj omiljeni proizvod kojim održava ljepotu. Zahvaljujući ovom proizvodu njezina je kosa sjajna, koža glatka i nježna, a pomaže joj i u održavanju vitke linije. Nezamisliv joj je jedan dan bez ovog ulja, a koristi četiri čajne žličice dnevno koje umiješa u salatu ili s njime kuha.
U bio&bio ponudi odnedavno se nalazi Royal Green Kokosovo ulje organske kvalitete. Može se pronaći u dvije varijante, s mirisom kokosa i ekstra djevičansko bez mirisa. Prženje, pečenje, pirjanje i kratko prženje nikada još nisu bili toliko zdravi, a ovo je ulje odlična zamjena za maslac. Bogato je laurinskom kiselinom, blagotvorno djeluje i na kolesterol. Sadrži zasićene kiseline koji čine kožu i kosu sjajnom i nježnom, a mnogi stručnjaci mu pripisuju još neke benefite kao što je gubljenje težine. Ne sadrži kemikalije, konzervanse, umjetne okuse niti boje.
Kokosovo ulje vrlo je zdravo, a zadržava odličnu kvalitetu i kad ga se zagrijava. Idealno ga je koristiti umjesto maslinovog ulja jer se tijekom prženja, pirjanja i pečenja ne stvaraju slobodni radikali niti štetni sastojci. Posjeduje manje kalorija, lako se probavlja i nema transmasnih kiselina.
Royal Green kokosovo ulje potražite u svim bio&bio trgovinama.

Mozaik knjiga je pripremio po dva primjerka knjiga 'Cic i svila' i 'Dnevnik dobrih anđela'.



'Dnevnik dobrih anđela', Sanja Polak
Omiljena dječja spisateljica Sanja Polak u svome novom romanu, prekrasno ilustriranome izdanju, vodi vas u čarobni svijet anđela... Kada učiteljica Nadica učenicima 3. b naloži da vode božićni dnevnik, među 'Ljubekima' će zavladati panika. Ali, u pomoć im pristižu dobri anđeli, njih dvadeset četvorica, koji će im svakoga dana adventskoga razdoblja nastojati podariti svoju vrlinu. Kako će anđeo vedrine, Vedri, razvedriti dječja lica? Hoće li anđeo reda, Redni, uspjeti unijeti red među 'Ljubeke'? Što će učiniti anđeo topline kako bi zagrijao dječja srca u te zimske dane? S kakvim će se problemima susresti ostali anđeli i hoće li uspjeti u svojemu naumu?


'Cic i svila', Julijana Matanović
Autorski izbor priča iz cijelog opusa od 'Zašto sam vam lagala', 'Bilješke o piscu', 'Laura nije samo anegdota', 'Kao da smo otac i kći' do 'Knjige od žena, muškaraca, gradova i rastanaka'.
Oduvijek sam više voljela cic nego svilu. Moj je bivši suprug, otkidajući s Bossovih kolekcija knjižice s uputama za održavanje i podacima vezanih uz sastav sirovine, običavao govoriti da meni najbolje pristaju stvari s rasprodaje. Na njegov sam se komentar, za koji ni danas ne znam je li bio sasvim ozbiljan ili podvučen specifičnim humorom našega grada, redovito samo smiješila...

Nivea vam danas poklanja tri paketa iz linije Q10 i jedan paket iz linije Sensitive

NIVEA Visage Q10 PLUS roll-on protiv podočnjaka
Q10 PLUS roll-on služi kao hitna pomoć natečenom i umornom podučju oko očiju. Masažna kuglica potiče mikrocirkulaciju kože i pojačava efekt osvježavajuće formule, koja smanjuje natečenost, vidljive znakove umora te izravnava fine linije oko očiju. Posebna formula s visokim udjelom vode lako hlapi i trenutno rashlađuje kožu oko očiju, a metalna kuglica dodatno doprinosi ugodnom razbuđujućem osjećaju. Koenzim Q10 aktivira regeneraciju stanica i smanjuje pojavu finih bora, a Pantenol zadržava vlagu u stanicama kože osjetljivog područja oko očiju. Formula nema mirisa i pogodna je za korisnike kontaktnih leća.

NIVEA Visage Q10 PLUS gel-serum za intenzivnu njegu protiv bora
Brzoupijajući gel-serum s koenzimom Q10 i hijaluronskom kiselinom povećava učinkovitost svakodnevne njege protiv bora te profinjuje i zaglađuje ten. Lagana formula trenutno profinjuje teksturu kože, daje joj osjećaj punoće i čini svileno glatkom. Dubinsku hidrataciju kože osigurava visoka koncentracija hijaluronske kiseline, čiji je 1 gram dovoljan da veže i do 6 litara vode, a koenzim Q10 djeluje antioksidativno i umanjuje bore. U kombinaciji sa Q10 PLUS kremama za dnevnu njegu, gel-serum pruža koži potpunu zaštitu, hidrataciju, uz vidljivo prošišćen te proljepšan ten. Pogodan za njegu lica, vrata i dekoltea.

NIVEA Visage Q10 PLUS Light dnevna krema za mješovitu i masnu kožu
Sadrži jednaku količinu koenzima Q10 kao i dnevna krema, uz pojačanu UVA i SPF 15 zaštitu, ali je najprikladnija za masnu i mješovitu kožu. Njezina lagana tekstura vrlo brzo se upija.

Universal Music je pripemio po tri CD-a U2 'Achtung Baby 20th Anniversary Edition' i Stinga 'The Best of 25 Years'.


U2 'Achtung Baby 20th Anniversary Edition'
Kako bi obilježili 20 godina od originalnog izdanja albuma, U2 je objavio bogato izdanje 'Achtung Baby - 20th Anniversary Editions'.
Za 'Achtung Baby - 20th Anniversary Editions' bend je zavirio u arhivu i od tamo izvukao neobjavljene snimke, a osim toga ovo bogato izdanje donosi i videospotove, remikseve, B-strane singlova, dokumentarac 'From the Sky Down' te demo i prve verzije pojedinih pjesama.
'Achtung Baby - 20th Anniversary Editions' dolazi u nekoliko verzija bogatih dodatnim sadržajima za fanove; ovom serijom izdanja U2 obilježava 20. godišnjicu od izlaska jednog od najznačajnijih rock albuma u povijesti.


Sting, 'The Best of 25 Years'
Kompilacija 'The Best Of 25 Years' donosi presjek ponajboljih pjesama iz dugogodišnje Stingove solo karijere. Izdanje sadrži 12 remasteriranih pjesama, uključujući i nekolicinu remikseva te neobjavljenih live snimaka. Na popisu pjesama ovog izdanja posebno se ističu #1 hitovi 'If You Love Somebody Set Them Free' i 'All This Time', kao i Grammyem nagrađene pjesme 'If I Ever Lose My Faith In You' i 'Whenever I Say Your Name' (feat. Mary J. Blige).

Iz Kozma nam dolaze dva poklona paketa prepuna Kozmo proizvoda.

Kozmo piling krema za lice - lice je jako izloženo vanjskim utjecajima te je piling odlično rješenje za liječenje akni, ublažavanje i sprečavanje tamnih mrlja te poticanje obnavljanja kože. Masnoj koži piling je potreban jednom tjedno, a osjetljivoj jednom mjesečno.
Kozmo piling krema za tijelo - za postizanje glatke i zdrave kože, potrebno je napraviti piling s kojim odstranjujemo površinske, mrtve stanice i na taj način koža se obnavlja i diše.
Kozmo maska za lice –maslinovo ulje hrvatskih maslinara, orahovo ulje koje sprječava nastanak akni, matičnjak koji umiruje i osvježava kožu i zelena glina koja ljušti mrtve stanice i površinski sloj kože. Nakon primjene maske koža je glatka i sjajna.
Kozmo krema za lice – namijenjena je njezi normalne, suhe i osjetljive kože lica i tijela te ju održava prirodno vlažnom tijekom cijelog dana, uz blagotvoran učinak hranjivih ulja koja osvježavaju i podmlađuju. Ovaj proizvod poštuje okoliš i prirodu te sadrži eko certficirani konzervansa ne sadrži parabene i formaldehide, silikone, umjetne arome i bojila.
Kozmo svijeća - svaki dan može biti još ljepši uz ugođaj koji pružaju mirisne svijeće, a mirisima lavande s domaćih polja i grožđa uzgojenog trudom hrvatskih vinogradara oplemenit će atmosferu posebnih trenutaka ili probuditi sjećanja na miris bakinog kolača.

Nakladnička kuća Znanje vam poklanja knjigu 'Klub božićnih kolačića', autorice Ann Pearlman.

Svake godine u prosincu, Marnie i njezine prijateljice okupljaju se uz pregršt predivno umotanih domaćih kolačića. Svaka od prijateljica sa sobom mora ponijeti neko jelo i bocu vina i svaka ima priču vrijednu pričanja, a sve su priče isprepletene baš poput njihovih života. Marniena najstarija kći suočena je s visoko rizičnom trudnoćom. Jeannien otac upustio se u ljubavnu vezu s njezinom najboljom prijateljicom. Rosien suprug odbija imati djecu i ona će veoma brzo morati odlučiti znači li to kraj njezinog braka. Taylorin život u pravom je financijskom rasulu...


Professionails će vas nagraditi jednim poklon paketom.

Dugoočekivani belgijski brand Professionails dobio je novog zastupnika za Hrvatsku, sa stalnom adresom u srcu Zagreba, Maksimirska 80, salon Nokteraj. Brand koji kombinacijom vrhunske kvalitete, kreativnošću i stalnim inovacijama neodoljivo prati novitete u svijetu njege za ruke i stopala konačno je kod nas. Tim stručnjaka koji svakodnevno radi na osmišljavanju novih kolekcija prateći visoke svjetske standarde pruža vašim rukama, stopalima i noktima kompletnu njegu. Rašpice, gelovi, nail art, ulja, lakovi, tipse, tretmani za nokte samo su dio nevjerojatnog asortimana koji je od sada dostupan u Zagrebu. Budite drugačije od ostalih, pružite Vašim rukama, stopalima i noktima vrhunsku njegu sa viskokvalitetnim svjetskim proizvodima odobrenim od svjetskih ministara zdravstva. Radost vrhunske njege ruku i stopala imperativ je svake žene, Vaši nokti mogu biti produženi, ojačani ili samo njegovani i sređeni. Vaše ruke mogu postati nježne i meke, Vaša stopala mogu dobiti njegu kakvu zaslužuju i zasjati punim sjajem! Kako ući u čaroban svijet izrade noktiju, saznajte u prvoj Professionails akademiji u Hrvatskoj. Naučite od vrhunskih stručnjaka kako samostalno ovladati tehnikom izrade i njege noktiju u jedinstvenom tečaju u trajanju od sedam tjedana, upotpunite svoje znanje kratkim tečajevima, saznajte novosti iz svijeta njege ruku i stopala, saznajte kako to rade profesionalci.
Postanite i Vi dio urbanih žena koje su prepoznale Professionails!

Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti će i danas razveseliti jednog čitatelja ili čitateljicu s godišnjom ulaznicom za posjet muzeju!

Muzej suvremene umjetnosti je današnji naziv za Galerije grada Zagreba koje su se sastojale od Galerije suvremene umjetnosti, Centra za fotografiju, film i televiziju, Zbirke Benko Horvat te Odjela knjižnice i dokumentacije, a u istom su sklopu, do osamostaljivanja, djelovali Atelijer Meštrović (danas Fundacija Meštrović), Galerija primitivne umjetnosti (Hrvatski muzej naivne umjetnosti) i Zbirka 'Jozo Kljaković' (danas pod upravom Centra za likovni odgoj).
Nakon dugogodišnjeg nastojanja da se Muzej smjesti u prikladniji prostor, 1998. godine donesena je odluka o izgradnji novog muzeja u Novom Zagrebu na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik. Dana 17. studenoga 2003. postavljen je kamen temeljac nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, a 11. prosinca 2009. svečano je otvorena nova zgrada MSU.

Frizerski studio Nikas poklanja vam njegu kose vrhunskim proizvodima Matrix Biolage i Moroccanoil

Za tretmane kose Matrix Biolage koristimo različite Biolage proizvode, one koji najbolje odgovaraju kosi klijenta: proizvodi iz linije Hydrathérapie namijenjeni su hidrataciji izrazito suhe kose, linija Fortethérapie odlična je za oštećenu, kemijski tretiranu kosu, linija Rejuvathérapie obnavlja oslabjelu sijedu kosu, a linija Volumathérapie daje joj puninu i živost. Tretmani uključuju masažu kose i cijelog vlasišta odabranim proizvodima. Svi Biolage proizvodi sadrže jedinstvene komplekse isključivo biljnih sastojaka koji hrane i obnavljaju kosu vraćajući joj prirodnu ljepotu.
Proizvodi Moroccanoil jedinstveni su kozmetički proizvodi za kosu s ultra laganom, nemasnom formulom na bazi arganovog ulja koja daje svilenkasti sjaj, a izvrstan učinak pokazuju gotovo na svim tipovima kose. Imaju sposobnost obnavljanja kemijski tretirane kose, oštećene uslijed bojenja i nepovoljnih vanjskih utjecaja. Moroccanoil Treatment je apsolutni hit na modnim pistama i jedan od najomiljenijih proizvoda u svijetu celebritya, mode, filma, glazbe i televizije.
Danas MOROCCANOIL proizvodi imaju kultni status najprodavanijih proizvoda za njegu kose u svijetu, a upotrebljavaju ih mnoge svjetske zvijezde kao što su: Lady GaGa, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Salma Hayek, Diane Kruger, Taylor Lautner, Katy Perry, Pink, Renee Zellweger, Taylor Swift…
MOROCCANOIL proizvodi ne testiraju se na životinjama niti sadrže bilo kakve sastojke životinjskog podrijetla. Osim toga, kada god je moguće, pakiraju se u recikliranu ambalažu. Za njegu kose u našem studiju koristimo Moroccanoil šampon, regenerator i ulje.

T-Com će nagraditi dvoje čitatelja poklon paketom, koji sadrži ruksak za laptop i ručnik za plažu.

Točan odgovor na nagradno pitanje je 'Postani i ti nogometni sudac', a priznavali smo i odgovore 'Postani sudac' i 'Budi i ti nogometni sudac'.

Dobitnici nagrada:

Martina Bačić iz Zagreba (njega za kosu s frizurom u studiju Nikas)

Zdravka Miletić iz Bjelovara (knjiga 'Dnevnik dobirih anđela' i Shiseido Lip Gloss)

Nika Ivanec iz Zagreba (parfem Bulgari II)

Klaudija Posavec iz Siska (Royal Green kokosovo ulje i CD Stinga)

Iva Matković iz Rijeke (Royal Green kokosove ulje i knjiga 'Klub božićnih kolačića)

Anja Grubišić iz Zadra (Royal Green kokosove ulje i knjiga 'Dnevnik dobrih anđela)

Sara Radić iz Zagreba (Nivea Q10 poklon paket)

Sunčica Kuprešak iz Slavonskog Broda (Nivea Q10 poklon paket)

Karla Lukić iz Pule (Nivea Q10 poklon paket)

Lovro Novak iz Splita (Nivea Sensitive poklon paket i CD grupe U2)

Dalibor Mladenović iz Velike Gorice (Kozmo poklon paket i T-Com poklon paket)

Maja Jakšić iz Zagreba (Kozmo poklon paket i T-Com poklon paket)

Marko Osvaldić iz Zagreba (godišnja ulaznica za MSU i CD Stinga)

Damir Ivanuša iz Lopatinca (knjiga 'Cic i svila' i CD grupe U2)

Zoran Ban iz Koprivnice (knjiga 'Cic i svila' i CD grupe U2)

Mirjana Saks iz Bjelovara (Professionails poklon paket i CD Stinga)

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.