NEVEN CIGANOVIĆ

Prljava igra Katje Kušec

09.04.2009 u 12:10

Bionic
Reading

Sunce i toplo vrijeme razgalili su našeg blogera Plastika Fantastika koji je, pun novog zanosa, krenuo u pretresanje društvene kronike

Vani je sunce opet zasjalo, napokon smo se oslobodili svih onih suvišnih krpica, svi sjede po kavicama i pomalo razmjenjuju svježe tračeve, a Cigijev poštanski sandučić zatrpan je pozivnicama za ovaj ili onaj 'special event'. Ma mrak, kaj nam fali, kakva crna kriza, život je baš lijep, zaključio je Cigi i krenuo pretresati našu zvjezdanu estradu.

Za početak je skoknuo do Njemačke gdje i dalje žari i pali Cica Kaubojka. Njemački mediji naveliko su se raspisali o tome gdje se Nives skinula ili što je Nives 'pametno' izjavila, a osim njih, i ovi naši mediji totalno su pukli na tu prsatu starletu, to jest za našu najčitaniju chick-lick književnicu.

Osim Cice Kaubojke, obradio je Cigi još neke domaće zvijezde u usponu, među kojima i Katju Kušec, novopečenu pjevačicu skromnih vokalnih mogućnosti, koja, jednako kao i Nives, igra prljavo na kartu 'dekoltea na izvolte'. Osebujna Katja našla se usred skandala zbog sumnje da se bavi manipuliranjem glasovima gledatelja HTV-ova shova 'Ples sa zvijezdama'. Kakvim se to prljavim poslovima Katja bavi i još puno sočnih komentara, pročitajte u novom postu na blogu Plastika Fantastika.