PONUDA I CIJENE!

Modni dodaci za otkačenu najluđu noć

28.12.2011 u 08:50

Bionic
Reading

Upravo su modni dodaci onaj posljednji začin stajlingu kojim valja naglasiti da imate stila u punom smislu te riječi, da pratite trendove, ali probrane. Evo kakve sve 'sitnice' za najdužu noć možete pronaći po našim dućanima s asesoarima

Praznični partiji vrijeme su za šljokice, kamenčiće, ljuskice, perlice, a sve to ćete najefektnije isfurati upravo u obliku detalja koji modni ukus znače.

Ukrasi za kosu preplavili su dućane s asesoarima, a najpopularniji su rajf ili trakica, s cvijećem, perjem, kamenčićima ili perlama. Ogrlice za novogodišnju noć su decentne, s cirkonima ili kamenčićima, bitno da nije prekrupno i da – svjetluca. Nosite ih u kompletu s narukvicama i naušnicama, ako je to u skladu s cjelokupnim outfitom. Prsteni su naprotiv krupni i nimalo diskretni.

S perlama nemojte pretjerivati, no one su oduvijek dopušten i poželjan pečat luksuza i nosite ih u obliku narukvice, ogrlice, naušnica, čak i na rajfu za kosu.

Za tu noć, ukoliko ne svjetluca vaša haljina, neka svjetluca barem detalj na njoj, a to mogu biti remen, ili samo broš.

Ove ćete godine u dućanima pronaći još jedan trendi dodatak, a to je tijara za sve djevojke koje se žele osjećati posebno, romantično, kao prave slatkice.

Hrabre cure posegnut će za čipkastim rukavicama, samostojećim čarapama, podvezicom, torbicom s lancem oko pojasa, samoljepljivim ukrasima za cijelo tijelo

Torbice? Svečani trendi primjerci zapravo podsjećaju na neka davno prošla vremena, kada su dame u ruci nosile šarmantne mini primjerke torbica na bigl kopčanje, često ukrašene perjem i u lakiranoj izvedbi. Također, dobrodošle su pismo-torbice, sa ili bez detalja, ovisno o boji i materijalu. Za najluđu noć nitko vam neće zamjeriti budete li princeza s metalik srebrnom ili zlatnom torbicom u ruci, ako je dobro uklopite u cjelokupni stajling.