PONUDA I CIJENE!

Pogledajte neodoljive haljine za novogodišnju noć

27.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Približava se najduža noć, a vama je sve jasnije da ćete uz šampanjac i nekoga koga ćete poljubiti u ponoć trebati još jednu važnu sitnicu - ubojitu haljinu. Evo što sve možete pronaći po našim lancima ulične mode

U potrazi za najvažnijom haljinom u godini, koja dakako mora izgledati kao da vrijedi milijun dolara, zapravo ne morate potrošiti neku suludu svotu novca, jer ćete u lancima ulične mode pronaći zanimljive primjerke već po dvjestotinjak kuna.

Ako želite biti isključivo trendi, birat ćete neku širu haljinu, spuštenog struka, kakve su nosile holivudske dive u 40-ima i 50-ima. Na dijelu suknjice imat će svjetlucave ljuskice ili perje, dok će gornji dio biti jednostavniji. Kad smo kod perja, uz takvu jednu kreaciju u starinskom stilu, svakako idu i trendi modni dodaci u obliku minijaturnog šeširića, rajfa ili trake s perjem.

Za one koje se isljučivo furaju na seksipil, tu su opako uske i opako kratke haljine na jedno rame, ili potpuno bez naramenica. Detalj poput kamenčića, ljuskica i svjetlucavog praha obvezatan je za novogodišnji dodatno začinjen look.

Želite li odskakati od svih, odlučite se primjerice za decentni kombinezon, ili haljinicu koja podsjeća na košulju, ili na kreaciju koja izgleda kao da je sašivena od svilenih marama kakve se nose oko vrata.

Crna
crvena i metalik boje kao što su srebrna, zlatna i boja bronce, već su nekakva novogodišnja klasika, tako da njima nećete pogriješiti – no prije svega idite za onim što laska vašoj figuri.

Biti zapažena
, to je za novogodišnju noć zakon kojeg se pripadnicama ljepšeg spola valja pridržavati, a da vas ne bi uhvatila panika u posljednji trenutak, pogledajte kakve se sve haljinice nude po našim dućanima, možda pokupite koju dobrodošlu ideju!