NATAŠA JANJIĆ

Nisam savršena, ali sam prirodna i ženstvena

15.12.2011 u 10:15

Bionic
Reading

Koji joj je najveći porok, vježba li, čemu zahvaljuje dobar izgled i na što je slaba kad je moda u pitanju, iskreno je otkrila glumica Nataša Janjić

Riđokosa splitska glumica Nataša Janjić potvrdila je pravilo da s godinama žena postaje sve zadovoljnija sobom i svojim izgledom. Kao djevojčica je, kaže, patila zbog svoje ne tako uobičajene kose, a danas je obožava jer je čini prepoznatljivom. Boju kose bi, kaže, promijenila za ulogu, a voljela bi pokušati s nekom svjetlijom nijansom.

Kako priznaje, voli jesti i ne broji kalorije. Vitku liniju održava vožnjama biciklom, šetnjama sa psom i plesom tijekom noćnih izlazaka, ponekad i na stolu. Ne smatra da joj je linija besprijekorna, ali prirodna je i ženstvena, a svake si godine iznova obećava da će početi vježbati.

O svom stilu progovorila je za Zdrav Život: 'Volim ženstvene komade, ali i poigravanje trendovima. Moj stil ovisi o raspoloženju, ponekad se samo obučem bez puno razmišljanja, a katkad me odijevanje baš veseli.'

Najbolje se osjeća u glamuroznim haljinama koje su joj slaba točka, a s druge strane, obožava udobnost ravnih čizama. Obožava i nakit: 'Katkad baš od njega započnem ideju što odjenuti. Najljepši nakit u Hrvata izrađuje Dean D.' Od parfema, višegodišnji favorit joj je Chanelov Chance te voli Diorov J'adore i For Her Narcissa Rodrigueza.

Za njegu, kaže, upotrebljava tek osnovno, a posljednje je kupila Alverdeovo ulje za tijelo od ružmarina. Od šminke koristi Chanel. Nikad ne liježe ne skinuvši šminku, a tušira se ujutro.

Najbolji način opuštanja su, kaže, dug san i masaža, dok je najbolji recept za ljepotu, uvjerena je, smijeh!