U SHOEBEDO PO NIKE

Nova Nike lifestyle kolekcija

08.04.2009 u 10:51

Bionic
Reading

Dolaskom američke highstreet sportske linije Nike, proljetne vibre zahvatile su ShoeBeDo i ShoeBeDo X dućane širom Hrvatske. Ovog proljeća urbani trendseteri sportskog duha i funky stila moći će dojuriti u najbliži ShoeBeDo dućan i otkriti najbolje iz Nike kolekcija

Fit forma i ljepota nikada ne izlaze iz mode, pa tako ni redovito vježbanje. Najvjerojatnije znate da nije cool vježbati u tenisicama za fitness na satu jazz dance-a. ShoeBeDo ima rješenje, jer uz novu Nike anatomski zdravu i udobnu  kolekciju možete sve: trčati, ići na fitness, plesati hip hop, suvremeni ples ili jazz dance. A možete i izlaziti s društvom, i to u tenisicama ludih boja i dizajna.

Nike stvarčice namijenjene su i sportu i šminkanju na asfaltu. Idealne su za aktivne kreativce s prepoznatljivim faktorom, a stilizirane za fanove udobne odjeće visoke kvalitete i dugogodišnje tradicije. Novost u svijetu sportske obuće je serija Nike Women Sister, a radi se o sportskoj obući namijenjenoj djevojkama sportskog duha. Za razliku od klasične sportske obuće, može se isfurati ako dvojite između teretane ili trčanja, te garantira da ćete se u svim prilikama osjećati fit, cozy i stylish.

Na policama ShoeBeDo dućana naći ćete i ikonu ulične mode i vrhunske udobnosti, tenisice  Womens airmax 90, a među modernim klasicima Women's Vandal High Premium, jedne od prvih tenisica za košarku u kožnoj verziji. Također, ShoeBe Do nudi širok izbor tenisica za skejtere, boardere i ostale spaljene fanove ekstremnih sportova. A obleka? Čekaju vas tajice, sportske jakne, majice sa otkačenim printovima... Nike lifestyle kolekciju pronaći ćete u svim ShoeBeDo dućanima.