MARKO GRUBNIĆ:

'Svaki dan idem frizeru, ali svoju odjeću peglam sam'

10.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Na otvaranje nove prodavaonice Modiane stiglo je dosta poznatih, a nekoliko noviteta i zanimljivosti s nama je podijelio Modni Mačak

Na otvaranju Modiane u City centru sreli smo Marka Grubnića s kojim smo porazgovarali o stajlingu Hrvatica.

'Iako su Hrvatice dosta uniformirane, to ne izgleda loše. Kad je nešto trend, onda se svi pokušavamo držati toga, a zaista svima sve ne stoji, tako da ja volim savjetovati da se trendovi trebaju pratiti, ali ipak prvenstveno sve treba prilagoditi sebi', rekao je Modni Mačak, koji otkad je pustio kosu, ima jednu brigu više.

'Svakodnevno odlazim frizeru, jako sam osjetljiv na kosu, ne volim kad je prljava ili da nemam frizuru. Jednom tjedno odlazim i na čišćenje lica', rekao je Marko koji pak sam obavlja kućanske poslove.

'Imam tetu koja mi ponekad sprema stan, ali svoju odjeću perem i peglam sam, nitko to ne zna bolje od mene', pohvalio se.

Na pitanje sjeća li se nekih svojih modnih gafova iskreno priznaje da ih broji na stotine. 'Ponekad kad pogledam stare fotografije, nekad čak i one prošlotjedne pitam se što mi je bilo, ali taj sam se trenutak tako osjećao i obukao nešto što mi se možda sada ne sviđa. Baš zbog toga savjetujem svojim klijenticama da ne slušaju modne kritike, jer tko sam ja da ih kritiziram. Moda je igra, ponekad se i ja zaigram, ali to me ne brine', zaključio je Marko Grubnić.