BEZ DLAKE NA JEZIKU

Slavne ljepotice otkrile u čemu se najviše osjećaju seksi

19.12.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Trenirka, minica, uske traperice ili pak seksi haljinica i štikle – rijetke su modne kombinacije u kojima poznate Hrvatice ne izgledaju zamamno. No u čemu se one same osjećaju najseksi? Odgovori bi vas mogli iznenaditi!

Baš kao i u modnom izričaju i stajlingu, poznate i slavne Hrvatice s naše estrade prilikom biranja odjeće u kojoj se osjećaju najseksipilnije imaju različit ukus. Uvijek dotjeranu Renatu Sopek često se može vidjeti u kratkim i uskim haljinama ili pak trapericama koje naglašavaju njezine seksi obline. No voditeljica i instruktorica fitnesa kaže da se ipak najseksi osjeća u sasvim drugačijoj i ležernijoj kombinaciji. 'Pa možda će čudno zvučati, ali osjećam se seksi u trenirci i visokim tenisicama te nekoj zgodnoj majici. Nije uobičajeno, ali to mi je više seksi nego neki svečani outfit.'

Renatina prijateljica, s kojom često obilazi razna događanja, voditeljica Antonija Stupar Jurkin otkrila je da se uopće ne doživljava seksipilnom. 'Nekako se ne doživljavam tako i ne mogu reći u čemu bih se posebnom tako osjećala', kaže Antonija.

U ležernoj odjeći najbolje se osjeća i pjevačica Žanamari Lalić, koja si je više seksi u trapericama, kožnoj jakni, otkačenim majicama i starkama nego u kakvoj haljinici i štiklama. S njom se slaže članica grupe Feminem, Neda Parmać, no kaže da, kada to prilika zahtijeva, posegne i za kakvom seksi haljinicom.

Pjevačica Vanna ističe da je sama sebi najzgodnija u trapericama te kaže: 'Najbolje se osjećam u dobrim trapericama, a moj suprug je stereotipan, klasičan muškarac i pali se na štikle.'

Glumica Judita Franković kaže da je njezino oružje za zavođenje osmijeh te da izazovna odjeća uopće ne mora otkrivati puno toga. 'Sve ovisi o raspoloženju i o tome koga želim zavesti. Nekada se zakopčana do grla osjećam bolje nego kad se dajem na pladnju', kaže mlada glumica.

Mnoge lijepe dame domaće estrade ističu da se najseksi osjećaju u haljinama i ženstvenim krojevima. 'Uvijek se odijevam prema raspoloženju, ali najljepša sam si u haljini. Znam da zvuči čudno, no zaista, haljina je odjevni komad koji mi služi za svaku prigodu. Najviše ih volim nositi, pogotovo što te obuku od glave do pete', kaže manekenka Anita Dujić.

Ženstvene krojeve rado bira i bivša Miss Universe i poduzetnica Ivana Delač Đolo te se najseksi osjeća u haljinama, no otkriva da je svome suprugu ipak najzgodnija u trenirci. 'Muž mi zna reći, kada idemo u restoran, da se odjenem casual i da barem taj dan preskočim haljine i visoke pete', kaže Ivana.

U haljini se seksi osjeća i Pamela Ramljak, članica grupe Feminem, no da kaže u cilju da bude i osjeća se seksi uvijek pazi da ne otkrije previše. 'Volim ženstvenu odjeću, ne volim onu koja previše otkriva. Uvijek pazim da mi je sve drugo prekriveno ako imam gole noge ili dekolte', kaže Pamela.

Premda za dnevne obaveze bira casual i praktičnu odjeću, lijepa supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović, isto se seksi osjeća u haljinama te ne krije da kreacije Aleksandre Dojčinović zauzimaju popriličan dio njezina ormara.

Dok se neke poznate dame najseksi osjećaju u haljinama, druge se povode za onim da je manje zapravo više. Voditeljica Edita Misirić kaže: 'Štikle su broj jedan. Uz to možda neko fino donje rublje koje i inače volim nositi, bez obzira radi li se o nekoj posebnoj prigodi, a ostala garderoba čini me seksi ovisno o tome kako se osjećam u određenom trenutku.'

Donje rublje je broj jedan i lijepoj manekenki Tini Katanić, koja potraži seksipil i u kakvoj lijepoj spavaćici, a glumica Leona Paraminski otvoreno kaže da se najseksi osjeća – gola.