ZA KONCERT U LJUBLJANI

Prijavite se i postanite Madonnin modni asistent

07.04.2009 u 16:03

Bionic
Reading

Oduvijek ste željeli upoznati Madonnu? Štoviše, željeli biste se družiti s njom, biti joj blizu? Madonna očajnički traži modne asistente koji će je uljepšati za koncert u Ljubljani. Tko zna, možda ste to baš vi?

Prijave na natječaj za modne asistente na Madonninom koncertu u Ljubljani mogu se poslati do 30. travnja 2009.  na mail info@madonna-ljubljana.com. Frizere, stiliste i vizažiste koji će na dan konceta asistirati Madonninom timu izabrat će stručni žiri sastavljen od predstavnika regionalnog organizatora, Lupa promocije, te stručnog suradnika Steve Pavloviča iz frizerskog salona Stevo.

Madonnina karavana, koja će se u Ljubljani zaustaviti 20. kolovoza, trebat će pomoć lokalnih stručnjaka koji će se skrbiti za izgled plesača, pratećeg benda i kraljice Madonne. Prijave se primaju do 30. travnja, a odluka o tome tko će imati privilegiju surađivati s Madonninim timom znat će se u svibnju. Izabrani kandidati dobit će neponovljivu priliku iskusiti dinamičnost i profesionalnost rada stručne stilističke ekipe koja se brine za modni identitet Madonninih plesača i suradnika.

Zainteresirani frizeri, stilisti i vizažisti trebaju poslati svoje prijave na engleskom jeziku na e-mail adresu info@madonna-ljubljana.com. Svaka prijava mora sadržavati i odgovore na sljedeća pitanja:

1. Područje na kojem kandidat djeluje (frizer, vizažist, stlist....)
2. Kratki opis iskustva kandidata u navedenom području
3. Zašto mislite da biste baš Vi trebali biti izabrani za asistenata na Madonninom koncertu
4. Kontakt kandidata

Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci i timovi stručnjaka, a organizator preporučuje kandidatima da slobodno prilože fotografije i ostale vizualne materijale svojeg rada. Lupa promotion obvezuje se, u suradnji sa Stevom Pavlovičem, poznatim frizerom i osnivačem frizerskog salona i akademije Stevo Hair Academy, razmotriti sve prijave pristigle do 30.travnja na navedeni e-mail.

Izabrani kandidati biti će pismeno obaviješteni o odluci žirija, a imena pobjednika će u svibnju biti objavljena i na stranici madonna-ljubljana.com.