PONUDA I CIJENE

Prošivene zimske jakne za najhladnije dane

22.12.2011 u 15:56

Bionic
Reading

Prošivene jakne s punilom besramno su se uspjele uvući u modu unatoč svoj eleganciji kaputa. Ove godine mnoge će obradovati novi modeli, a što se sve nudi po našim dućanima, pogledajte u fotogaleriji

Prošivene jakne, punjene perjem ili vatom, baš i nisu uvijek slovile kao oličenje ženstvenosti, no modeli koje smo pronašli po lancima ulične mode itekako su damski. Njihov sportski štih ostaje, ali uz pokoji profinjeni detalj itekako dobivaju na šarmu.

To su najčešće remeni s metalnom kopčom u struku osobito kod dugih jakni, kapuljače, krzno oko rukava ili donjeg poruba te oko vrata ili na samoj kapuljači.

Remen je zaslužan za naglašavanje ženske figure zbog čega ove jakne, unatoč činjenici da su debele i napuhane, ne ostavljaju dojam široke neatraktivne bunde. Još ako ih nosite uz čizme na visoku petu i možda kakvu finu kapicu ili šeširić, spremni i za kakvu fensi priliku.

Najviše se nose zagasite, ali sjajne nijanse, osobito sve nijanse smeđe boje - od najsvjetlije do najtamnije.

Dužina? Kratke za otkačene, one do koljena za zimogrozne jer to su definitivno jedne od najtoplijih jakni u koje se možete zabundati.