EVA HERZIGOVA:

Što se doista događa među supermodelima

25.11.2011 u 08:36

Bionic
Reading

Rivalstvo, razdori i svađe dio su manekenskog posla koji se odvija iza paravana na modnim revijama, snimanjima i raznim društvenim događanjima. O tome je otvoreno progovorila Eva Herzigova

Njegovane i dotjerane od glave do pete, Yasmin, Helena, Cindy, Naomi i Eva u novom spotu grupe Duran Duran izgledaju kao najbolje prijateljice, iako one s bezobrazno puno prekrasnih gena, piše Telegraph. Što se krije iza te 'idile'? Eva Herzigova, jedna od najuspješnijih manekenki devedesetih godina prošlog stoljeća, koja danas ima 38 godina, tvrdi da među supermodelima nije sve super te da su Yasmin i ekipa radile sve da se od prve sekunde osjeća kao autsajder.

Nedavno su se ponovno našle ispred kamera na snimanju videospota Duran Duranovog singla 'Girl Panic!' 'Ja sam bila posljednja članica koja se pridružila snimanju i također sam bila posljednja koja se pridružila klanu supermodela', kaže Herzigova.

'Došla sam u trenutku kad su sve već bile tamo. Nisu me htjele odmah prihvatiti i to je bio pomalo izazov', povjerila se majka dvoje djece britanskom dnevniku Evening Standardu.

No češki model kaže da je okupljanje nakon deset godina s druge strane bio dobar osjećaj, jer 'zaboravite koliko je ovaj posao bio dio vas i koliko vam je nedostajao'.

Bez obzira na to što među njima nije bilo stvarnog prijateljstva, već je neprestano tinjalo tiho suparništvo, Eva misli da se više nikada neće na jednom mjestu pojaviti takva ekipa supermodela kao što su bile one.

'Bit će poznatih modela, ali neće im se govoriti da su super. Supermodeli su fenomen devedesetih i pripadaju toj eri.' Uostalom, pogledajte videospot da provjerite o čemu se onda pričalo!