Moda i ljepota UZ POMOĆ ELFSA

Jelena Rozga latila se pištolja

Hrvatskim dizajnerima, ako je suditi prema prodaji novih kolekcija dobro ide. Naime, Jelena Rozga kupila je cijelu kolekciju koju je na HTC Cro-a-Porteru predstavio dizajnerski dvojac ELFS. Navodno je rasprodana i kolekcija Monike Sablić, a Lineinim haljinama počastile su se Indira Vladić i Fani Stipković

Atraktivna pjevačica Jelena Rozga, već je dvije sezone zaštitno lice Elfsa, a u novoj su je kolekciji naprosto oduševile aplikacije pištolja. Naime, dvojac Elfs ih je stavio na najlonke, a iako nisu planirali da ih nosi na reviji uz haljinu sa zvjezdicama, morali su joj popustiti.

'Kad smo radili kolekciju, razmišljali smo što bi Jelena željela odjenuti. Ona voli kratko i slatko, kaže Ivan Tandarić iz Elfsa, piše 24 sata. Jelena je u njihov studio često navraćala da vidi kako napreduje kolekcija, a sugerirala im je navodno da upotrijebe više šljokica i da skraćuju haljine.

Kolekcijom je toliko oduševljena da ju je cijelu kupila, a uzela je i odjeću koju će nositi dok nije na sceni.

Kolekciju Monike Sablić, pak, pokupovale su, pišu 24 sata, njezine prijateljice Viktorija Rađa i Ana Gruica. Haljinama i kaputom Linee Exclusive počastila se Indira, a jednoj Lineinoj kreaciji nije mogla odoljeti ni Fani Stipković.
Jelena Rozga 'Razmažena'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više