ČISTA ELEGANCIJA

Anamarija Asanović otkrila čari novog HTC Rhyme

21.11.2011 u 15:39

Bionic
Reading

HTC Rhyme, uređaj elegantna dizajna te moćnih performansi oduševio je ambasadoricu HTC-a, mladu dizajnericu Anamariju Asanović

Anamarija Asanović

Mlada, lijepa i uspješna dizajnerica Anamarija Asanović preuzela je svoj HTC Rhyme u elegantnoj boji hourglass te se oduševila njegovim sofisticiranim izgledom i vrhunskim karakteristikama.

'Zaista sam presretna uređajem! Uvijek sam u pokretu te mi je važno da ostanem povezana sa svojim prijateljima, obitelji i poslom, a s HTC Rhymeom uvijek sam u tijeku s društvenim zbivanjima', rekla je dizajnerica Anamarija Asanović. 'Posebni dodaci poput svjetleće kockice Charm ne dopuštaju mi da propustim nijedan poziv ili poruku, a oduševilo me i automatsko ažuriranje kontakata te istodobni pristup na više e-mail adresa odjednom – ma to je pametan telefon koji olakšava moju svakodnevnicu, a pritom se jako dobro zabavljam jer mi pruža novu dimenziju zabave', istaknula je Anamarija.

Uređaj dolazi s postoljem koji je ujedno i punjač, i budilica i glazbeni centar, headsetom Bluetooth nazvanim Charm cable, koji je zapravo privjesak koji svijetli pri stizanju poziva ili poruka te slušalicama bez petljanja.