NAJBOLJA REKLAMA

Victoria dizajnira samo ono što će i sama nositi

17.11.2011 u 12:53

Bionic
Reading

Victoria Beckham kreira jedino odjeću koju bi i sama nosila. A i sama je sebi najbolja reklama

Svestrana Victoria već šestu sezonu zaredom kreira, a priznala je dauvijek prije realizacije promisli hoće li se i njoj sviđati to što radi ibi li to i sama nosila.

'Sada kada sam u ovom poslu malo dulje mogu riskirati i igrati se volumenom, što se razlikuje od mojih početaka. Nikad nisam pokušavala slijediti modne trendove, nego sam radila ono što mi se činilo dobro. Sve što radim, od naočala i torbi do haljina, nešto je što odgovara mom ukusu i što bih i sama nosila. Ljudi me pitaju tko su moji kupci. Volim se družiti s njima, volim odlaziti u trgovine i susretati ih, no ja sam svoja mušterija', rekla je Victoria.

Priznala je da je zahvalna i svom partneru Siomonu Fulleru koji je uvijek podržava.

'Znam ga od svoje osamnaeste, otkad sam bila u Spice Girls, i uvijek je vjerovao u mene. Nazvala sam ga uoči prve revije i rekla da sam nervozna, no on me smirio i rekao da samo uživam i da će sve biti dobro. Nikad mi ne stvara pritisak', otkrila je, dodajući da je on odličan prijatelj i poslovni čovjek.

'Zna razmišljati izvan zadanih okvira. Zahvaljujući tome ja sam dokaz da ne trebate uvijek igrati po pravilima', rekla je Victoria.