MARIJANA BATINIĆ:

'Moguće je biti trendi čak i na selu'

15.11.2011 u 13:53

Bionic
Reading

Da se nekim slučajem zatekne na selu i tamo mora ostati živjeti, voditeljica Marijana Batinić tvrdi da bi se 'već nekako snašla'. Otkrila je i kako bi izgledale njezine krpice u kojima bi bila trendi seoska djevojka

Lijepa i svestrana 30-godišnja voditeljica Marijana Batinić, poznata ljubiteljica mode, odjeće i modnih detalja, za Extru otkriva da bi se uvijek i svugdje rado dotjerivala, pa čak i da živi na selu.

'Prilagodila bih se, moguće je biti trendi čak i na selu. Karirane košuljice, traperice, kaubojski šeširi, čizme, kožne jakne – snašla bih se', priznala je.

A kako opisuje svoj modni stil? 'U mom ormaru ima doista svega! Kad sam bila mlađa, puno sam više eksperimentirala i s uzorcima i s bojama. Sada sam nekako u neutralnijim tonovima i pročišćenijim linijama. Valjda starim', kaže Marijana.

Kao omiljeni dio odjeće izdvojila je žutu haljinu od brušene kože s volanima. Kupila ju je na Hreliću za jako malo novca, odnijela na kemijsko čišćenje koje je koštalo više od kreacije.

Modni fetiš su joj torbe, ali ih poklanja pa stalno cirkuliraju. Daruje ih mlađoj sestri, neke čak i izgubi. 'Ne mogu prežaliti najveću, crnu lakiranu torbu Marte Buzolić koja je netragom nestala.' Najdraža koju nosi je pak smeđa Armanijeva s Hrelića, koju joj je kupila prijateljica i kolegica Petra Nižetić. U kolekciji torbi ima i Pradin potpis.

Kako bi izgledao njezin idealan dečko? Ne preulickan, ne prezapušten. Brada od dva-tri dana, malo duža kosica. Miks Luke Nižetića i Marka Tolje, ukratko!