CASUAL I TRENDI

Nicole Richie izgleda kao cura sa špice

15.11.2011 u 10:33

Bionic
Reading

Moda za slatkicu Nicole Richie nije ništa novo. Njezin stajling je uvijek simpatičan i zanimljiv, a teško da i može biti dosadan kad Kate iza sebe već ima dvije uspješne kolekcije House Of Harlow 1960 i Winter Kate, a uskoro joj izlazi i nova

Nova kolekcija QVC trebala bi biti lansirana u veljači, a iako još nema naznaka kako bi mogla izgledati, na osnovu prijašnje dvije možemo očekivati chic stil, predimenzionirane naočale, maksi haljine i slatke hipi modne varijante.

Nova kolekcija sadržavat će sve veličine i biti pogodna za žene različitih veličina, od ekstra malih do ekstra velikih brojeva.

'U svemu što radim želim biti potpuno sigurna i želim svaku veličinu napraviti najbolje što mogu', rekla je Richie za Woman's Wear Daily, dodajući kako radi sporo, ali to je zbog činjenice da želi izvući najbolje iz svojih kolekcija.

Iz njezinih dosadašnjih kolekcija vidi se kako je Nicole savršeno pogodila modnu žilu kucavicu širokih masa, a i iz njezinog stila dok šeće parkom vidi se da zna kako biti casual i izgledati kao cura iz susjedstva.