PONUDA I CIJENE!

Kakve dječje čizme kupiti za zimu?

17.11.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Već na prvi pogled vrlo kvalitetne, a izvedbom neobične dječje čizmice kakve se nude po našim dućanima zadovoljit će sve male izbirljivce. Šteta što djeci nožice rastu tako brzo pa će ih se već iduće sezone morati odreći

Dječje cipelice su priča za sebe koja roditelje često raspekmezi, pa za slatke minijature daju i poveće iznose. No kako obuća za male nožice ipak najčešće dolazi u izvedbi od kvalitetne prirodne kože, a često su i nepropusne, isplati se kupiti jedan dobar par u kojem će dijete provoditi duge zimske mjesece.

Dućani vrve novim kolekcijama zimske obuće, od buca, preko čizama do koljena i gojzerica, do gumenih čizama. Suradnja hrvatskih dizajnera i proizvođača ove je godine urodila plodom i kad su dječje cipelice u pitanju, pa je Bambi tako proizveo odlične cipelice s potpisom Ane Marie RicovOd najkvalitetnijih su materijala, i s obzirom da su dizajnerske, cijena od 590 do 650 kuna, ovisno o veličini, trebala bi biti sasvim opravdana.

Mnogi dućani dječjom obućom nude odličan spoj zaigranosti i ozbiljnog looka, pa njihove čizme dolaze kao glomazne, ali s veselim printovima u boji, u obliku cvjetića, zvjezdica ili nordijskih uzoraka.

Buce u bojama bombona, ukrašene bijelim krznom, zasigurno će poželjeti svaka mamina mala princeza. Nasuprot njima, male damice koje više ne žele biti slatkice u rozom, moći će odabrati neke robusnije čizmice, s debelim đonom i na cik-cak vezanje, u nekoj od neutralnih boja.

Djevojčice koje žele imati dobre visoke čizme koje mogu nositi i na hlače i na haljinice te pritom izgledati moderno i sasvim elegantno, a opet otkačeno, u Sketchersu će pronaći crne lakirane inačice posute s nekoliko cvjetića u boji, a u Cicibanu srebrne, obrubljene crnim krznom.

S polica dućana s dječjom obućom, tvrde prodavači, munjevito nestaju i ravne čizmice slične popularnim uggsicama. Izvrnuto krzno na cipelama i gojzericama također je popularno na obući, čak i onoj za dječake, a veliki je hit ne samo za mališane, već i za odrasle.

Peko između ostalih za male pomodarke nudi i gležnjače s trendi leopardovim uzorkom u ružičasto-ljubičastoj boji te tople, jednobojne nepropusne modele

Ana Maria Ricov za Bambi