U SPOMEN NA VOJNIKE

Kate Middleton zasjala poput grčke boginje

11.11.2011 u 10:04

Bionic
Reading

Na humanitarnoj večeri, na kojoj su prikupljali sredstva za National Memorial Arboretum, William i Kate zasjali su u svečanim kombinacijama i pokazali se kao izvrsni domaćini

Kate je u srebrnoj haljini na jedno rame izgledala poput grčke boginje, a haljina koja je naborima padala do poda idealan je izbor koji laska njezinoj vitkoj figuri. Will je bio u smokingu, a oboje su kao dodatak na sebi istaknuli broš u obliku cvijeta maka, koji simbolizira potporu britanskim vojnim veteranima.

Vojvotkinji od Cambridgea osmijeh s lica nije mogla izbrisati ni činjenica da će Will sa svojom postrojbom uskoro na šest tjedana otići na Falkandske otoke.

Will je, inače, bio domaćin večere u St. James’s Palace, na kojoj se okupilo 120 gostiju. Nadaju se da će skupiti 12 milijuna funti za konačnu izgradnju spomenika u Memorijalnom centru pored Lichfielda. Naime, svake godine više od 300.000 obitelji, veterana posjećuje to mjesto, koje je spomen svih stradalih i nestalih britanskih vojnika od Drugog svjetskog rata.

Ima li boljih osoba od Willa i Kate da se zauzmu za tako veliku stvar?