JESENSKI MODELI

Što izbor cipela otkriva o vama?

29.11.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ženske cipele već su odavno prestale biti samo funkcionalne već su i nezaobilazan modni dodatak te poseban začin svake modne kombinacije. Seksi, kul, elegantne ili pak profinjene, svake vaše cipele će otkriti i ponešto o vašoj osobnosti

Visoke platforme su jednostavno nezaobilazne i 'must have' mnogih ženskih ormara. Od vrtoglavo visokih potpetica brojne žene ne odustaju niti kada nastupe hladniji i kišoviti dani. Najčešće ih biraju praktične žene koje se u svakoj modnoj kombinaciji i situaciji žele osjećati potpuno spremnima za svaku priliku te znaju da krive cipele mogu pokvariti cjelokupan dojam. Osim toga platforme su odličan izbor ukoliko želite i 'običnu' kombinaciju malo podići i učiniti elegantnijom.

Gležnjače s punom petom
Ove sezone definitivan hit su gležnjače koje pašu uz sve jesenske i zimske stajlinge, poput traperica i tajica u kombinaciji s tunikama i pletenim vesticama. Gležnjače s punom petom odabrati će kul djevojke, koje ne žele stajling pokvariti tenisicama no nisu niti sklone vrtoglavim potpeticama, a ipak žele biti koji centimetar više te izdužiti figuru.

Ravne visoke čizme
Jesen i zimu gotovo je nemoguće zamisliti bez dobrog para visokih čizama. Svake godine izbor je i više nego šarolik, počevši od boje, materijala pa sve do oblika. Ravne visoke čizme biraju prave urbane djevojke koje uvijek žele biti u trendu no ne žele i zadnji novčić potrošiti na pomodnu krpicu. Savršene su za šetnju gradom te će zasigurno pronaći svoje mjesto u brojnim ženskim ormarima.

Ravne cipele sa špic vrhom
Pokoji sunčani i topliji dan kao stvoren je za balerinke, a dame koje se ne mogu otrgnuti od čarobnih i šarenih osamdesetih neće moći odoljeti onim ravnima sa špic vrhom. Izbor ravnih cipela doista je šarolik, od tigrastog printa, šljokica do najrazličitijih boja i materijala. Cipele sa špic vrhom biraju one djevojke koje ne kriju nostalgiju prema modi osamdesetih godina života te se žele uvijek osjećati udobno.

Gležnjače na petu
Ovakve cipele odabrat će pripadnice ljepšeg spola koje uvijek idu u korak s modom te prate sve modne trendove. Ukrašene zakovicama, remenčićima te lancima, gležnjače na petu sa špic vrhom dolaze u najrazličitijim bojama, od crne, plave pa sve do crvene, a odlično će pasati na traperice.

Visoke čizme na petu
Klasične visoke čizme na petu odabrat će žene koje vole ženstveni stil, no ne žele patiti zbog mode. Zbog stabilne četvrtaste pete, ove cipele će postići isti učinak kao i štikle no neće otežavati kretanje. Ovi klasični modeli, bili ukrašeni ili posve jednostavni, omiljeni su ženama koje obožavaju nositi elegantne haljine i suknje, no isto tako i vole pješačiti do posla.

Niske gležnjače
Energične djevojke koje svakodnevno imaju na umu tisuće obaveza odabrati će upravo niske, kožne gležnjače. Pomalo robusne i ukrašene remenima, odlično će pristajati uz razne stajlinge. Djevojke koje sve vole raditi po svome u ovaj tip cipela će se naprosto zaljubiti te ih kombinirati i s minicama.