Moda i ljepota KORANA GVOZDIĆ:

'Često izgledam kao da me donijela poplava'

Manekenka Korana Gvozdić radi čak tri posla, a odnedavno se vratila na male ekrane na CMC televiziji

Iako je na televiziji uvijek dotjerana, manekenka Korana Gvozdić si privatno da oduška.

'Privatno sam često u tzv. fazi poplava me donijela, no takva nastojim ne dolaziti na javna mjesta. Kao da se zasitim dotjerivanja. Čak sam neko vrijeme u donjem dijelu pidžame dolazila na kavu. Prijateljice su navikle na te moje eskapade', rekla je Korana Gvozdić za časopis Extra. Iako je dosta dugo u manekenstvu, Korana kaže da je pogrešno to što se ono kod nas doživljava prilično neozbiljno.

'Manekenstvo je kod nas hobi. Dosta djevojaka griješi kad ga doživljava kao način života. Osobno sam imala dobra iskustva.'

Korana u ormaru ima najviše haljina. 'Haljine su najbolja investicija. Ako nekamo kasniš, samo navučeš haljinu, raspustiš kosu i putem smisliš razlog zašto kasniš', rekla je Korana, otkrivši i da voli muškarce u trenirkama.

'Ima nešto u tom ležernom izgledu, pogotovo ako muškarac pritom ima odgovarajući karakter', kaže, dodajući što je najviše može odbiti od muškarca.

'Ne može me osvojiti muškarac s podignutim ovratnikom. Na to sam alergična. No sve u svemu, ako ne osjetim kemiju, ni najbolja trenirka neće mu pomoći.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više