TOP LISTA SEKSIPILA

Salonke Valentino su najseksi cipele 2011.

04.11.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Valentinove prljavo ružičaste platforma salonke, otvorenih prstiju i presvučene crnom čipkom, najseksi su cipele 2011. godine. Prodaju se za oko 3800 kuna odnosno 695 dolara

Od Carrie Bradshaw do Suri Cruise, žene širom svijeta zaljubljene su u svoje cipele. Svaka ima svoje favorite, ali koje su najseksi cipele na svijetu u ovoj godini? Prema anketi koju su na čak 35.000 ljudi proveli Women’s Wear Daily, Footwear News Saks Fifth Avenue, ta je čast pripala Valentinovim salonkama.

Lijepe su, seksi su, jedino cjenovno nisu baš prihvatljive većini ljudi, primjerice online ih možete kupiti za 695 dolara, što je oko 3.800 kuna. U fotogaleriji donosimo i nekoliko cjenovno prihvatljivih inačica.

I, što ove cipele čini toliko seksi? Većina žena kaže da stiletto potpetice izdužuju noge što ženu automatski navodi da se osjeća seksipilnije i moćnije. Intrigantni detalji i materijali poput čipke i satena cipele mogu učiniti unikatnima, a crna boja ima taj seksi prizvuk.

Druge po redu najseksi cipele na svijetu nose potpis Jimmy Choo i posute su Swarowski kristalima, pa je jasno da su svjetlucavi detalji još jedan veliki mamac za oči.

Jednostavne, elegantne kožnate čizme do koljena s vrtoglavom petom ulijevaju strahopoštovanje, a Pradine su zasjele na treće mjesto najseksi na svijetu, a koštaju 1.200 dolara.

Igra crnim viticama i vrtoglava tanka peta krase elegantne gležnjače od crne brušene kože s potpisom Chrissie Morris, koštaju 1.365, kao četvrte najseksi na svijetu, dokaz su da mnogi padaju na igru oblicima i prozirnim detaljima.