Moda i ljepota INDIJCI ŽELE

Hoće li to Lady Gaga nastupiti u haljini od svježeg zelja

S obzirom na to da se pjevačica Lady Gaga svojedobno pojavila u haljini od sirovog mesa, želje indijske organizacije PETA da odjene haljinu od zelja i promovira vegetarijanstvo ne bi trebale začuditi

Indijski aktivisti za prava životinja zamolili su Lady Gagu da tijekom posjeta njihovoj zemlji promovira vegetarijanstvo. Popularna pjevačica tamo će nazočiti prvoj utrci Formule 1, a maštoviti Indijci kreiraju joj haljinu od zelja.

Gaga je lani izazvala senzaciju nastupom u haljini od sirovog mesa na dodjeli MTV-ovih nagrada, a u Indiji će nastupati samo za odabrane, u jednom luksuznom hotelu u New Delhiju, i to nakon utrke.

'Ako pristane, napravit ćemo joj haljinu od listova zelja koje ćemo spojiti koncem i zihericama. Bit će to duga haljina, a potrudit ćemo se da u njoj izgleda seksi', kazala je Sachin Bangera, predstavnica indijske organizacije PETA.


Dodala je da je za izradu takve haljine potrebno između pet i šest sati rada i da će jedna osoba dobiti poseban zadatak: povremeno će vodom kvasiti listove zelja.
U videu se prisjetite haljine od mesa:
Lady Gaga u haljini od mesa
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više