Moda i ljepota NAGRADNJAČA

Libresse & eNVy room vas nagrađuju

  • Autor: tportal.hr
  • 4.11.2011 14:51:07
  • 28.10.2011 12:07:17

Libresse je izdao novu kolekciju bedževa koju je dizajnirao eNVy room, a koji svaki dan čini posebnim! Tom prigodom za svoje smo čitatelje pripremili pet Libresse poklon paketa, a svaki sadrži set od 10 bedževa, dva paketa Libresse invisible duopack uložaka i dvije kutije Libresse Normal 32 dnevnih uložaka

Ponekad su snažne, vesele, sretne ili divlje, a postoji i vrijeme kada se i ne osjećaju onako dobro kako bi htjele. Kada su žene u pitanju, osjećaji su uvijek u prvom planu. Uz Libresse jedinstvenu kolekciju dizajnerskih bedževa djevojke sada mogu na originalan, kreativan i trendi način izraziti svoje osjećaje. Cool, Divlja, Diva, Slobodna, Mrgud,
Sretna, Zaigrana, Opuštena, Sigurna, Sexy i Sjajna bedževe dizajnirao je poznati dizajnerski dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz eNVy rooma, jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih marki.

Ovaj je dizajnerski dvojac prvi domaći brand koji je ostvario suradnju s Libresseom. Poznat je po svom dizajnu inspiriranom snažnim, samopouzdanim ženama i senzualnošću. Stilom kojim slavi moćnu, ali i romantičnu, sofisticiranu, ali i zabavnu, glamuroznu, ali i šik ženu, eNVy room ilustrirao je bedževe na samo sebi svojstven, originalan i unikatan način.

Uz Libresse kolekciju 10 originalno dizajniranih bedževa, od kojih svaki opisuje različito raspoloženje, svakome možete pokazati kako se osjećate: sretne, seksi, tužne ili zaigrane. Svaka djevojka ima priliku sakupiti cijelu limitiranu kolekciju i reći svijetu kako se osjeća - svaki dan.

Uvod u 'Danas sam...' kampanju, u koju Libresse želi uključiti stvarne djevojke koje pokazuju stvarne osjećaje, bila je online teaser kampanja. Djevojke su uploadom svoje fotografije dobile priliku postati dijelom Libresse kampanje, kao što je i Libresse dio njihovog svakodnevnog života. U kampanji 'Danas sam...' izabrat će se i koristiti fotografije stvarnih hrvatskih djevojaka.

Libresse kolekcija dizajnerskih bedževa bit će dostupna u studenom i prosincu u posebnim pakiranjima, a bedževe će sadržavati tri duo pakiranja - Libresse Invisible Normal, Natural Normal te Invisible Ultra Super duo pack, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,99 kn. Dizajnerski bedževi nalazit će se i u pakiranjima dnevnih uložaka - Libresse Normal, Libresse Long te Libresse Extra Long sa Vitaminom E, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12,99 kn.


Nagrade su osvojili:

Lea Đaković
Ksenija Martinović
Ljerka Bobalić
Petra Milavec
Katarina Reicher

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više