ODJECI S CRO-A-PORTERA

Anamarija Asanović predstavila HTC torbice

25.10.2011 u 15:00

Bionic
Reading

HTC Rhyme uređaj te dizajnerske torbice predstavljeni su na reviji mlade splitske dizajnerice Anamarije Asanović na Cro-A-Porteru

HTC Cro A Porter koji se održavao u zagrebačkom Westgateu službeno je završio u subotu, a široj publici je na modnoj reviji mlade i uspješne dizajnerice Anamarije Asanović bio predstavljen uređaj HTC Rhyme. Uklopila je Rhyme u svoju elegantnu, svježu i ženstvenu kolekciju, uređaje su manekenke na pisti držale u svojim rukama, a dizajnerica je posebno za ovu priliku dizajnirala i HTC torbice koje su također predstavljene na reviji.

Brojni poznati koji su se okupili na Cro-A-Porteru dobili su Anamarijine dizajnerske HTC torbice koje se, kao i Rhyme uređaj, uklapaju u svaku modnu priču.

'HTC Rhyme namijenjen je svima koji od svojeg telefona zahtijevaju vrhunski dizajn, najbolje performanse, ali i atraktivan te sofisticiran izgled', rekla je Petra Razić-Rogić, HTC country manager za Hrvatsku te BiH. 'Iznimno nam je drago što su posjetitelji Cro-A-Portera vidjeli HTC Rhyme u Anamarijinoj modnoj priči jer je uspjela prenijeti njegovu svježinu, eleganciju i snagu', zaključila je Petra Razić Rogić.

Uređaj dolazi sa postoljem koji je ujedno punjač-budilica-glazbeni centar, Bluetooth headsetom nazvanim Charm cable koji je zapravo mali privjesak koji svijetli pri stizanju poziva ili poruka te slušalicama bez petljanja.