Moda i ljepota FASHION GURU

Dolores Lambaša još uvijek izgleda kao bomba

  • Autor: tportal.hr
  • 18.10.2011 12:59:32
  • 18.10.2011 9:55:02

Guru ovaj tjedan nije bio tako oštar, prvo bi pohvalio, a onda malo pokudio. Tako ni Seve nije baš najbolje prošla jer nosi sve varijante satena, Barbara Nola i Saša Broz po njemu plaše djecu, a Danijela Dvornik bi mogla malo više cijeniti sve estetske zahvate koje je napravila i paziti na stajling

No za svaku od njih imao je i neku utješnu riječ. Dobro, ne baš za svaku, no Severinu i Danijelu malo je i pohvalio. Inače uvijek dobro odjevena Severina i ovaj put je izabrala haljine koje joj stoje, usto promovirajući hrvatske dizajnere, no Guru joj zamjera to što su previše slične.

Lana Klingor bila je korektno odjevena, ali zamjerio joj je sintač tajice. Barbara Nola i Saša Broz, prema njegovom strašnom sudu, odjenule su se kao da je blizu apokalipsa ili kao da idu u narodnjački klub. Saša Broz usto s prozirnom košuljom i grudnjakom može plašiti tinejdžere.

Dolores Lambaša pak izgleda kao bomba, a Vlatka Pokos i dalje je u društvu Fendi & co.

Što još na tu temu ima reći Fashion Guru te kakve je kritike dobila Leona Paraminski, pogledajte u galeriji i ne zaboravite glasati tko vam je glam, a tko blam.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više