PRIJATELJICA ŽIVOTINJA

Pamela Anderson priprema eko modnu liniju

31.03.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno na Njujorškom tjednu mode predstavila kao model, Pamela Anderson odlučila se okušati i kao dizajnerica odjeće, i to ni manje ni više nego prema strogim eko standardima

Četrdesetjednogodišnja glumica izazvala je veliko iznenađenje kada se na Njujorškom tjednu mode sredinom veljače kao model pojavila na modnoj reviji modnog kreatora Richieja Richa odjevena u zlatni kupaći kostim 'tanga' kroja, no još je veće iznenađenje priredila nakon što je objavila da s njim pokreće vlastitu eko-friendly modnu liniju.

Pamela, niz godina poznata kao aktivistica za prava životinja, i Richie udružili su snage na izradi modne linije odjeće i cipela koje zadovoljavaju najstrože eko standarde, odnosno koje nisu napravljene od kože ili sličnih materijala životinjskog porijekla. Kolekcija koja obuhvaća majice, suknje, ali i kupaće kostime nazvana je Muse.

'Volim biti gola, no ako nisam gola, želim nositi Richieja Richa. Zato sam pristala biti dio ove priče', objasnila je Pam.

'Već dugo smo prijatelji. Imamo isti doživljaj estetskoga. Ona je moja inspiracija. Iako više voli biti gola, odlično izgleda u seksi haljinama. Podsjeća me na Marylin Monroe i Bridget Bardot. Ona je plava, zabavna, ona je bomba. Ona je ultimativna 'glam-djevojka'. Ona je tako bondovska, mogla bi biti savršena Bond djevojka', rekao je Rich za svoju suradnicu.

Kolekcija bi se na policama trgovina trebala naći već početkom ljeta.