PONUDA PO DUĆANIMA

Kakve se hlače nose ove jeseni

28.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Tko ne voli 'mrkvasti' kroj hlača i to u nekoj užarenijoj boji, a želi biti u trendu, morat će malo 'popustiti' i prigrliti barem jedan par. Razbit ćete sivilo jeseni i slijediti čak i svjetsku modu. Evo još trendova po hrvatskim lancima ulične mode

Trend hlača s faldicama na bokovima, prilično visoka struka, koje se sužavaju prema dnu, a mogu se nositi i malčice podvrnute, naslijedili smo iz posljednjih toplih sezona, no u malčice 'podebljanoj' varijantama krase i nove kolekcije po tzv. high street dućanima.

Odlično pristaju uz muškobanjaste cipele kojih također ne nedostaje ni ove sezone. Zanimljive nijanse poput intenzivno zelene, pronaći ćete primjerice u TopShopu, a trend su i boja burgundca i, još uvijak, narančasta, no zagasita.

'Metalik' hlače ili šljokičaste učinit će vas princezom večernjeg izlaska, a nitko vam ih ne brani ni za dnevne varijante. U ponudi ćete ih naći u Zari, sa srebrnim ili zlatnim odsjajem. Treba li reći da je svjetlucave, presijavajuće primjerke, koje sasvim sigurno nije namijenio samo za doček Nove Godine, u novu kolekciju uvrstio i popularni dizajner iz visoke mode Marc Jacobs.

Ne zaboravite ni uzorak pitona, također vrlo tražen na svim jesenskim outfitima, pa tako i hlačama. Zara i Mango sigurna su odredišta.

Zara
Široke vunene hlače također su 'in' ove jeseni, u Benettonu ćete ih pronaći po cijeni od 405 kuna, u Xnationu po 449 kuna. Najčešće su u sivoj, smeđoj ili 'šatiranoj' varijanti boja.

I za one koji već neko vrijeme obožavaju do bola uske hlače i traperice, trend se nastavlja. U Dieselu tvrde da primjerice za sivim, ispranim, uskim trapericama koje koštaju 1.190 kuna vlada prava pomama, ali ih po manje skupim dućanima možete naći i po višestruko nižim cijenama. Uske hlače rastezljive su gotovo poput tajica, zbog podosta elastina, no prednost im je to što kod njih možete birati one sa zanimljivim džepovima i patentnim zatvaračima.

Tajice
i ove godine dolaze 'podebljane' brušenom ili imitacijom kože, u crnoj boji za rokerice ili pak boji devine dlake, sivoj i prljavo bijeloj. Uz jahačke čizme, gdje će vam biti kraj!