QUELLE.HR

Mjesto vašeg susreta s najnovijom modom

01.04.2009 u 10:45

Bionic
Reading

Internetska shopping platforma www.quelle.hr vaš je vodič za dobro odijevanje. Bogata ponuda u kategorijama: Dame, Gospoda, Udobno stanovanje, Sport i slobodno vrijeme, Dječji svijet, Svijet marki...

Vrtoglavo niske cijene odabranih proizvoda pronaći ćete na QUELLE online bazaru te na radikalnom sniženju. Kupcima nastojimo ponuditi i najbolje i najatraktivnije proizvode. Ako volite dizajnersku modu, zavirite u kategoriju Dizajnerska odjeća. Renomirani hrvatski modni dizajneri Robert Sever i Igor Galaš tu su bok uz bok sa stranim dizajnerima kao što su Catalin Botezatu, Pompös... Poznate robne marke S.Oliver, Esprit, Nike, Kappa, Puma  također su dio ponude.

QUELLE je naglasak stavio na zadovoljstvo svojih kupaca. Dodatna paleta inovativnih usluga i mogućnosti samo naručivanje na www.QUELLE.hr čini jednostavnim, brzim i sigurnim. To najbolje cijene QUELLE-ovi kupci koji iz udobnosti svog doma u svakom trenutku mogu obaviti svoj shopping. User friendly sučelje predstavlja pravo zadovoljstvo QUELLE online kupnje. Homeshopping postaje idealan način kupnje, upotpunjuje zahtjeve suvremenog načina života i nudi QUELLE-ovim kupcima maksimalnu fleksibilnost, raznovrsnost i brzinu.

Prijavom na besplatni QUELLE newsletter možete osvojiti mjesečno 250,00 kuna poklon popusta! QUELLE.hr omogućuje u svakom trenutku pregled svih vaših online narudžbi te status pojedinih online narudžbi. Preporukom vašeg prijatelja možete ostvariti brojne pogodnosti, a najvjerniji su QUELLE-ovi kupci članovi Q-partner cluba. Nagrađujući njihovu vjernost, QUELLE za svoje kupce svakodnevno priprema iznenađenja, poklone i pogodnosti prilikom kupnje. Najnovija QUELLE Makeover nagradna igra je u tijeku. Glasujte i osvojite profesionalni makeover.

QUELLE je društveno odgovorno poduzeće. U nizu humanitarnih projekata valja izdvojiti humanitarnu akciju '...tu sam', kojom je obnovljen drugi i treći kat Klinike za dječje bolnice Klaićeva u Zagrebu, zatim suradnju s humanitarnom udrugom RTL pomaže djeci i kampanju 'Budi mi prijatelj'. Zaštitno lice i glavni akter je QUELLE medo, a sav prihod od prodaje QUELLE medvjedića donira se za realizaciju projekata humanitarne udruge RTL pomaže djeci.

QUELLE Fashion.hr već je drugu godinu zaredom jedan od vodećih modnih događaja u Hrvatskoj, a QUELLE svojim kupcima predstavlja svoje modne kreacije, koje možete pronaći na www.quelle.hr.

QUELLE je poduzeće s tradicijom od 82 godine, a u Republici Hrvatskoj QUELLE posluje jedanaest godina. QUELLE katalozi nalaze se diljem Europe u 17 zemalja te godišnje izlaze u preko 100 milijuna primjeraka, u više od 700 različitih varijanti.

Ljubazni djelatnici QUELLE-ovog Call Centra spremni su u svakom trenutku pružiti kupcima sve potrebne informacije na:

Quelle kataloška prodaja d.o.o., p.p.100, 42 000 Varaždin

Telefon: 042/403-603, SMS: 099/4321-33, Telefaks: 042/ 403-613

e-maila: quelle@inet.hr ili na www.quelle.hr