SCARLET OTKRILA

Sa 13 sam se našminkala i izgledala kao disko kugla

05.10.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Jedna od važnijih zvijezda revije Dolce & Gabbana bila je glumica Scarlet Johansson. S frizurom u stilu 40-ih, crvenim ružom i očima istaknutim crnom olovkom bila je okružena fotografima koji su se borili za najbolju fotku

Revija poznatog dvojca posebno ju je oduševila, odlične haljine u stilu 50 ih, puno čipke, ali i blještavi nakit. S njima i poslovno surađuje, a nije čudno da su se odlučili upravo za nju, jer njezina ljepota i seksipilnost oduševljavaju i na platnu, ali i na crvenom tepihu.

Čemu zaslužuje takav besprijekoran izgled, koji joj je savjet dala majka i koja je njezina dnevna beauty rutina, otkrila je za stylelist.com.

'Imam osjetljivu kožu, tako da samo koristim Cetaphil za umivanje lica i kremu za hidrataciju Clarins. Tijekom dana ne nosim puno make-upa. Malo maskare, rumenila, uglavnom je to prirodni make-up', otkrila je lijepa glumica dodajući kako u svojoj torbi ne voli nositi puno šminke.

No zato na crvenom tepihu redoviti zablista evocirajući zlatno doba Hollywooda.

'Inspiraciju obično crpim iz tog razdoblja, malo Rite Hayworth, Lauren Bacall ili Brigitte Bardot. Volim tom vremenu odati počast kroz modni izričaj. Crveni tepih to zaslužuje', kaže Scarlet.

Glumica je otkrila i koji je beauty savjet dobila od svoje mame koja je uvijek bila veoma glamurozna i koja je voljela nanositi puno šminke.

'Mama bi mi uvijek govorila da pijem puno vode, puno spavam i da ne pušim. Nekih njezinih savjeta sam se držala. Iako znam puno mama koje svojim kćerima ne daju da nose make-up, moja je mama drukčija. Vodila me sa sobom u kupnju i puno o šminkanju sam i od nje naučila', otkriva Scarlet koja se prvi put našminkala sa 13 godina, a plavim ružem i sjajnim eyelinerom, izgledala je, kaže, kao disco kugla.

No Scarlet nije samo sjajna glumica. Otkrila je i kako uživa peći kolače, a ovo je ljeto otkrila vegansku kuhinju.

U razgovoru za stylelist.com priznala je i kako joj je najdraža filmska romansa ona koju je imala s glumicom Penelope Cruz u filmu 'Vicky Cristina Barcelona', u kojoj su vrhunski odradile lezbijsku scenu.

'Ona je puna života i strasti. Osim nje, imala sam zbilja lijepu scenu na filmu s Hughom Jackmanom koji je predivan. Pripada staroj gardi i ima manire poput recimo Caryja Granta. No najdraža scena mi je ipak ona s Penelope', priznala je Scarlet.

Scarlet Johansson u lezbijskoj sceni s Penelope Cruz