SAMO 100 EURA

Pogledajte haljinu Versace za H&M

30.09.2011 u 16:01

Bionic
Reading

Kolaboracija svjetski poznatih dizajnera s poznatim lancem H&M-om uvijek je zanimljiva, a ona koje posebno golica maštu suradnja je Donatelle Versace koja je najavljena još početkom godine

Iako će cijela kolekcija biti predstavljena 11. studenoga zahvaljujući američkom Vogueu, možemo vidjeti o čemu se zapravo radi.
Kolekcija za H&M počast je slavnom dizajneru i vrhuncu njegove karijere pa je u njoj zastupljena estetika osamdesetih. Mala cvjetna uska haljina prštećih boja i tajice u skladu s njom koje nosi model Shu Pei daju naslutiti o čemu je riječ.

Cvijeće na tamnoj podlozi, sve začinjeno zlatnim dodacima tipičan su Versaceov modni izričaj. Haljina će stajati 110 eura, a tajice 22 eura.

No to je samo dio ove velike suradnje. Ruski je Vogue pak pokazao dio kolekcije koja sadrži leopardov print, party-haljinice i balon-jakne.

Dio kolekcije pokazala je i Donatella Versace na nedavno održanoj reviji u Milanu kada je izašla u kožnatoj jakni iz nadolazeće kolekcije H&M. Ista takva samo u ružičastoj boji bit će dostupna ljubiteljima Versacea i H&M-a.

'Linija odjeće za H&M predstavlja samu bit Versacea', rekla je Donatella za Vogue, dodajući kako jedva čeka vidjeti kako će klijenti ovog modnog lanca kombinirati odjeću iz njezine linije. Kolekcija će navodno sadržavati najbolje od Versacea.

Osim ove poznate modne kuće, za H&M dizajnirali su još i Stella McCartney, Roberto Cavalli i Lanvin. Dizajnerski komadi odjeće u pravilu se prodaju u prvih nekoliko sati.