POGLEDAJTE ŠTO SE NUDI

Dizajnerska odjeća po povoljnijim cijenama

30.09.2011 u 15:08

Bionic
Reading

Danas je otvoren regionalni sajam mode Fashion.hr Industrija na kojemu izlaže 119 izlagača iz Hrvatske i zemalja regije. Sajam se održava na Zagrebačkom Velesajmu, a trajat će do nedjelje, 2. listopada. Provjerili smo za vas što sve izlagači nude i kako se kreću cijene

Među mnogo sajamskih štandova pažnju svakako plijeni onaj na kojemu se nalaze torbice Ines Palašek. Riječ je o torbama veselih i vedrih boja koje su izrađene od umjetne kože. Cijene im se kreću od prihvatljivih 150 pa sve do 350 kuna. Oni koji vole otkačeni nakit neće zaobići štand Lolina kućna manufaktura. Na tome mjestu nude se neobične ogrlice i prsteni po povoljnim sajamskim cijenama koje se kreću u rasponu od deset do stotinu kuna.

Sajamski popust nude svi dizajneri koji izlažu na sajmu mode. Među njima je i Varaždinka Ana Kraš Šoštarić koja svoju odjeću prodaje po 20 posto nižim cijenama. Toliki je popust i na sajamskom prostoru kreativnog tima MU:N, s tim da se može naći i nekoliko komada odjeće sniženih za 40 posto. Izdvajamo njihovu lijepu i funkcionalnu haljinu koja se može nositi na čak devet različitih načina. Cijena joj je inače 2.500 kuna, ali na sajmu se može kupiti za 1.500 kuna.

Amadeus je izložio komade koje je za njih dizajnirao Ivan Alduk, a cijene odjevnih predmeta snižene su od 15 do 20 posto. Na

izložbenom prostoru modne kuće Nebo odjeća za predstojeću jesensku i zimsku sezonu može se kupiti po 20 posto nižim cijenama, a nama su za oko zapele haljine kojima je cijena uglavnom oko 1.000 kuna.

Nešto više snižene su torbe poznatih dizajnera Roberta Severa i Ivice Klarića, točnije od 30 do 70 posto što je dobra vijest za ljubitelje modernih i funkcionalnih torbi. SHUZ pak na svome izložbenom prostoru nude udobne platnene tenisice koje su ručno oslikane pa je svaki model unikatan. Cijena im je inače oko 450 kuna, a na sajmu ih možete dobiti za 350 kuna.

Najveće sniženje očekuje vas na izložbenom prostoru poznatog dizajnera Igora Galaša. Njegova pletena odjeća snižena je za čak 50 posto jer, kako kaže mladi dizajner, cilj mu je prodati odjeću i približiti je svim ljudima. Na štandu Artiđane ćete pronaći zaista zanimljive komade odjeće koji se prodaju po 20 posto nižim cijenama. Toliki je popust i na izložbenom prostoru Ivana Midžića koji nudi maštovit i nosiv nakit. Što se sve može pronaći na sajmu mode Fashion.hr Industrija, pogledajte u našoj fotogaleriji.