NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam komplete donjeg rublja Women’secret

22.09.2011 u 10:44

Bionic
Reading

Dizajnerska ekipa brenda Women’secret ovu jesen želi pretvoriti u pravo modno carstvo toplih boja, uzbudljivog dizajna i prepoznatljive kvalitete. Kreirajući najnovije komade donjeg rublja dizajneri su osluškivali želje žena koje svoje rublje nose isto kao i odjeću, ponosno i strastveno. A tportal.hr i Women'secret ovom prilikom nagrađuju dvije čitateljice kompletom donjeg rublja iz nove kolekcije

Španjolski brend svjetskog standarda ženskog donjeg rublja i odjeće, kreiran od žena za žene! Women' secret je brend u modnom usponu, čiji su proizvodi, stilovi kolekcija, prodaja i komunikacijske strategije iznenađujuće avanturističke, vođene filozofijom da žena mijenja način na koji kupuje rublje. Rublje se mora vidjeti i neizbježan je modni detalj koji se uklapa uz svaku garderobu.

Novom kolekcijom jesen/zima 2011. predstavili su donje rublje, pidžame i haljine koje naprosto oduševljavaju kreativnom elegancijom i ženstvenom energijom. Svoju inspiraciju potražili su u senzualnosti čipke i satena, dječjoj razigranosti i naravno savršenoj udobnosti te su sve svoje kolekcije nadahnuli modnim trendovima da bi nam predstavili jesen u njezinom najsjanijem izdanju.

I ovoga puta svaka kolekcija priča posebnu priču koja stvara maštovitu i inovativnu odjeću što pristaje svakom tipu žene i laska svakom tijelu.


Twilight by Women’secret
Ženstvenost i senzualnost su atributi koji savršeno opisuju novu kolekciju modnog brenda Women’secret. Crna, boja kože i ljubičasta glavne su nijanse koje uokviruju paletu na dvobojnim komadima, ali i komadima bez ikakvih ukrasa. Motiv ptičica u funkciji je završnog poteza koji ovu kolekciju čini različitom od drugih. Korzeti su sugestivni i vrlo seksi zahvaljujući upotrebi čipke i satena. Bodiji postaju ključan komad zajedno s izrazito nisko rezanim spavaćicama, pidžamama s naramenicama napravljenim od pamuka i viskoze.

Chelsea by Women’secret
Trendovski oblici prelaze na haljine, komplete i klasične ženstvene pidžame uz naznake romantike u komadima za casual look. Plava i smeđa odabrane su boje korzeta zajedno sa sićušnim cvjetnim uzorcima te tkaninama s vezom i tiskanim uzorcima. Točkice, pruge i tiskani cvjetni uzorci najbolje se uočavaju na rublju. Haljine od naborane tkanine i pletene jakne komadi su zbog kojih ta linija urbane odjeće postaje prepoznatljiva po detaljima.

Pearl by Women’secret
Women’secret nikada ne zaboravlja na udobne i opuštene kreacije osmišljene za užitak u spavanju. Pidžame se pojavljuju u svim varijantama: široke, gornji dio s naramenicama, kratkih hlača ili s čitavim nizom raznolikih širokih hlača. Siva i plava boja unose atmosferu tom dugo očekivanom trenutku, a cvjetići i točkice pridonose doživljaju ugodnog prepuštanja.


Winnie Pooh by Women’secret
Preslatki lik iz crtanih filmova, medvjedić Winnie, ponovno je s nama u najmladenačkijoj liniji ove sezone koja kombinira bijelu, zelenu i narančastu sa srcima. Zajedno s crtežima medvjedića Winnieja miješaju se s prugama, točkicama i kariranim uzorcima. Vrpce i čipka na porubima dodaju ženstvenost kolekciji koja dolazi s mnoštvom dodataka za ukras ili poklon.

Nagradu su osvojile:

Renata Goljak
Irena Jakić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.