IVA JERKOVIĆ:

'Na cipele sam spremna potrošiti i cijelu plaću'

17.09.2011 u 16:53

Bionic
Reading

U društvu Marijane Mikulić, Nives Čanović, Mirne Medaković i Ive Herceg, na otvorenju Liu Jo dućana u zagrebačkom centru uživala je i Iva Jerković te nam otkrila koliko daleko seže njezina ljubav prema modnim krpicama

'Nisam se još najbolje pripremila za jesen jer je ljetna sezona ove godine stvarno bila duga, još uvijek sam u ljetnoj fazi. No kako se otvaraju novi dućani i stiže jesenska odjeća, tako i ja

postajem svjesna da još malo i ljeto je gotovo. Tijekom jeseni preko dana najviše volim ravne čizme, a omiljene su mi one motorističke te tajce ili traperice i kožna jakna', rekla je lijepa manekenka Iva Jerković za tportal.

'Ne pratim bespogovorno trendove, kupujem ono što mi se sviđa. Pri kupnji odjeće cijena mi igra ulogu ovisno o tome u kakvoj sam financijskoj situaciji. Tako mi cijena u šopingu ponekad igra ključnu ulogu, dok nekada i ne, baš kao i svima drugima', otkrila nam je Iva te priznala da je 'slaba' na skupe cipele.

'Spremna sam kupiti skupe cipele, pa makar i na rate, pogotovo ako znam da ću taj novac moći zaraditi sljedećeg mjeseca, pa se onda tješim da će idući mjesec biti bolje. Ne mogu reći da sam požalila zbog kupnje skupe odjeće. Tako mi je jedna prijateljica nedavno rekla da je šteta sada ne kupovati i ne uživati u skupoj odjeći, pa makar potrošila i cijelu plaću, jer mlada sam, kada ću to nositi ako ne sada. Ta moja prijateljica donekle ima pravo. Možda će mi u nekim kasnijim godinama te stvari biti manje potrebne i možda ih neću toliko htjeti kao u ovim godinama sada. Tako da, treba uživati', rekla nam je Iva koja je na otvorenju Liu Jo dućana zablistala u kratkoj crnoj haljinici.