NY FASHION WEEK

Pogledajte novu kolekciju Victorije Beckham

12.09.2011 u 12:01

Bionic
Reading

Modnim svijetom žari i pali dizajnerica čija se kolekcija za proljeće/ljeto 2012. posebno iščekivala na njujorškom Tjednu mode: Victoria Beckham. Slijede njezine kreacije koje ćemo uskoro učestalo viđati na mnogim poznatima!

Victoria Beckham rodila je djevojčicu prije samo tri mjeseca, a trudnoća i majčinstvo nisu je ni na trenutak zaustavili: na zahtjevnom Tjednu mode u New Yorku pokazala je najnoviju kolekciju. Bebica Harper Seven došla je s njom na događanje, no spavala je drugom dijelu zgrade u kojoj je održana revija.

Već na prvi pogled vidljiv je zaokret u Victorijinom dizajnerskom izričaju: umjesto mršavih silueta, ovaj put je poslala na pistu vrlo udobne odjevne predmete - bluze, jaknice i lagane kapute naglašenih ramena i rukava, širokih u struku i ponegdje skupljenih tek na bokovima.

Haljine ostaju uske, ali nisu dramatično damske kao dosad – i one su prožete sportskim štihom, osobito u obliku trakastih naramenica. Na leđima se čitavom dužinom protežu patentni zatvarači, a na suknjicama je uočljiv plisir. Ističu se boja pijeska, ljubičastosiva, tamnija nijansa denver plave te zagasito narančasta.

Ono što će mnoge zaljubljenike u njezinu modu razveseliti je činjenica da su nove kreacije nosive za dan i noć bez ijedne intervencije! Pogledajte, uživajte, sudite!