ZA SVAKOG PONEŠTO

U čemu ćete izgledati chic ove jeseni?

10.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Jesen je napokon na vratima i pravo je vrijeme da se podsjetimo komada koje morate imati ove sezone. Eklektični modni trendovi nude za svakoga ponešto, a za peticu iz stila morate odjeću znati nositi neopterećeno i nikako ne smijete izgledati kao da robujete trendovima

Mi vam kroz malu modnu školicu jesenskih trendova otkrivamo u čemu ćete izgledati chic i dobro, a bez puno muke.

Proljetno - ljetni trend nostalgije za sedamdesetima proteže se i na jesen - zimu, no u nešto tamnijim, sofisticiranijim bojama. Šeširi, velike veste, veliki ringovi naušnice, sve to evocirat će neka davna vremena.

Za one koji vole damski štih, idealne su četrdesete, plisirano, visoki struk i damske rukavice. Nešto tako ponudili su Miu Miu, Marc Jacobs i Jonathan Saunders. Duga ravna suknja do ispod koljena apsolutno je nužna. Uz nju odlično ide vesta od šifona.

Želite li nešto otkačenije, inspiraciju možete potražiti i u šezdesetima, vestama i haljinama koje laskaju svakoj figuri. Ovaj stil obožava i Miuccia Prada te iz njeg crpi inspiraciju za mnoge kolekcije. Na suknju kombinirajte vestu i sve upotpunite cipelama u stilu šezdesetih.

Za ležeran look, zavirite u ormar svog dečka i ukradite malo njegove ležernosti te odjenite traperice i sako.

Ove jeseni nećete pogriješiti ni s točkicama. Ima ih na sakoima, cipelama, čak i na hlačama. Ako volite otkačeno, ovo je pravi trend za vas. Ako želite samo dio točkastog, stavite šal s tim motivom. Točkama se u kolekciji poigrala i Stella McCartney i Marc Jacobs, koji je grafički interpretirao ovaj bezvremenski print. Točkasti uzorak možete naći na komadima iz 40-ih, 60-ih i 70-ih.