IZBOR BADIĆA OTKRIVA

Snježana Mehun i Severina žele biti mlade zavodnice

01.09.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Svako ljeto brojni domaći i strani celebovi razvesele nas fotografijama s plaže na kojima poziraju u badićima. Osim besprijekorne linije, vitke figure ili pak bujnih atributa, odabirom badića zvijezde otkrivaju o sebi puno više od planiranog

Bez obzira na to radi li se o monokiniju, tankniju ili pak bikiniju, izbor badića puno govori o osobnom stilu i osobnosti, piše Ivillagee.com. Dok se jednodijelni badić čini kao najsigurniji izbor za one koji žele nešto i sakriti, tankini odabiru aktivne žene koje ne žele vrijeme provoditi sunčajući se. No, promatranjem fotografija slavnih lako se uočava da najveći dio njih želi što više potamniti te biti primijećen.

Tako, na primjer, minimalne badiće koji će ostaviti samo male bijele tragove na preplanulom tijelu odabiru najčešće žene koje žele što bolje potamniti, ali i istaknuti vitku figuru. Upravo takve badiće odabiru domaće zvijezde poput Maje Šuput, Severine i mlade Franke Batelić. Sve tri pjevačice ovoga ljeta nisu odoljele bijeloj boji badića koji, ukrašeni vrlo tankim trakicama, pokrivaju samo ono najnužnije.

Ljubiteljice takvih minijaturnih badića najčešće su 'božice sunca i velike zavodnice' koje Sunčeve zrake žele što bolje iskoristiti te jedva dočekaju ljeto da uskoče u badiće nisko rezanih gaćica i gornjih dijelova koji se vežu oko vrata. Maja Šuput tako je ovo ljeto uživala s dečkom Marijom Kovačevićem u mini badiću bijele boje čiji je gornji dio bio lišen naramenica kako bi izbjegla bijele tragove koji bi se vidjeli dok nosi ljetne haljinice. Sličan izbor napravila je i mlada Franka Batelić koja je s dečkom Lukom Tomašem uživala u ljetu prije odlaska u Ameriku.

Trudna pjevačica Severina na plaži je blistala u mini bijelom badiću usko rezanom na guzi, otkrivajući sve čari buduće mame. Mini bijelim badićima ove godine nisu odoljele ni Fani Stipković koja je čak pokrenula i vlastitu modnu liniju badića i donjeg rublja te Nives Drpić, a svoje čari u bijeloj boji otkrila je i Bar Refaeli.

Broj godina ne utječe na ljubitelje bikinija, a upravo ovaj ljetni odjevni predmet namijenjen uživanju u ljetu ističe mladost i zabavu. Žene koje zrače optimizmom, vole izlaziti i zabavljati se te se uvijek osjećati mladima svakako će odabrati šareni i veseli bikini. Tako su ovoga ljeta na plažama Snježana Mehun, Stefany Hohnjec, Antonija Blaće, Rihanna i Tamara Ecclestone zasjale u bikinijima obojenim veselim i jarkim ljetnim bojama.

Poduzetnica Snježana Mehun uživala je na odmoru sa suprugom Mihaelom Galekovićem, a za odlazak na jahtu odabrala je mini svijetloružičasti bikini s vrlo tankim trakicama. Jednobojnim bikinijima nisu odoljele ni Rihanna i Stefany Hohnjec, te su svoje čari pokazale u tirkizno plavim badićama. Voditeljici Antoniji Blaće ipak su draži oni s uzorkom, jednostavni na trokutiće, koji joj omogućavaju neometano uživanje u ljetnim radostima.

Osim u bijelom bikiniju, Nives Drpić, Bar Refaeli i Fani Stipković svoj čari pokazale su i u bikinijima jarkih boja i nisu pogriješile te je očito da, osim sunca i mora, vole uživati i u dobroj zabavi i izlascima.

Franka Batelić

Osnovni zadatak djevojaka u sjajnim badićima je privući pozornost na sebe, a upravo su to napravile Petra Ecclestone koja, osim bojom badića, poglede privlači i njihovim premalenim brojem, te Nina Morić koja se u talijanskom reality šouu 'Survivor' pojavila u tamnom badiću koji je pokrivao doslovce samo ono najnužnije. Žene koje žele biti vrlo moderne i u bikiniju, često posežu za jedinstvenim ukrasima te im udobnost i praktičnost sigurno nisu na prvome mjestu.

Za one koji se na plaži doista žele samo opustiti te biti neprimjetni, najbolje što mogu odabrati je jednostavan jednodijelni crni kupaći kostim. Jednodijelni crni kupaći kostimi jednostavno su bezvremenski, pomalo konzervativan, a upravo je takav za odmor na rodnom Barbadosu odabrala pjevačica Rihanna. No, kako bi razbila crnilo, odabrala je onaj s leopard-uzorkom i ipak ostala primijećena na plaži. Isti potez napravila je i Hana Hadžiavdagić odjenuvši samo na prvi pogled jednostavan crni badić. No, njezin za razliku od Rihanninog, nije bio ukrašen printom, već dubokim dekolteom.