MODA NA DODJELI NAGRADA

Mazni pogledi i trudnički trbuščići na MTV-u

29.08.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Iako su se zvijezde potrudile zabljesnuti na dodjeli MTV nagrada, pjevačica koja je privukla najviše pogleda u crvenom širokom kaftanu bila je Beyonce, koja je ponosno rukom dodirivala trudnički trbuščić

Za razliku od nje, ostatak zvjezdane ekipe odjenuo je uglavnom kratke haljine ili pak one ekstra pripijene poput Kim Kardashian, kako bi pokazali istesanu liniju.

U zavorenoj haljini dugih rukava s potpisom Roberat Cavallija zabljesnula je pjevačica Miley Cyrus, dok je glumica i prezenterica Katie Holmes, izgledala odlično u kratkoj haljini utegnutoj u struku. Ona je pak izgledala zanosno raspuštene kose i maznog pogleda.

Svojim pomaknutim stajlingom reputaciju modne kraljice opravdala je  pjevačica Katy Perrykoja je odjenula haljinu inspiriranu azijskom modom, a sve je zaokružila prepoznatljivim kišobranom. Osmijeh nije skidala s lica, a kako i ne bi kad je njezin spot 'Firework' osvojio nagradu za video godine.

Sasvim korektno izgledala je i pjevačica Britney Spears u uskoj crnoj haljini, no moramo primijetiti s malo preteškim čizmama, koji su zagušili inače lijep outfit.

Starleta i reality zvijezda Kim Kardashian na dodjeli MTV nagrada odlučila je istaknuti leđa s dubokim izrezom, koji je još više zaokružio njezinu pozadinu, a svježe istesanu liniju naglasio je oblik i stil haljine koja se spuštala niz tijelo savršeno prateći njegov oblik.

Izbor glumica Zoe Saldana bila je kožnata haljinaBarbare Bui, a Kelly Rowland nije se mogla odlučiti što istaknuti, pa je izbacila dekolte, ali i pokazala vitke noge.