OPAKA KONKURENCIJA

Tko je bio najšminkerskiji par ovog ljeta

05.09.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Ima li ljepšeg načina nego pohvaliti se svojim boljim polovicama na ljetnom odmoru, kad svi izgledaju opušteno, zadovoljno, preplanulo i lijepo. I ove godine svojim su nas stajlingom i usklađenošću ugodno iznenadili mnogi naši celebrity parovi, dok su neki ipak solo igrači, bar što se tiče mode

Ante i Martina Todorić u braku su godinama, imaju troje djece i rijetko ih se može uloviti na nekim društvenim događanjima. No ni oni, kao ni drugi poznati, nisu htjeli propustiti koncert Luke Šulića i Stjepana Hausera na Stradunu održan u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara. Ona u bijeloj haljini, on u bijeloj košulji i bermudama, savršeno usklađeni stilom i bojom.

Nešto manje stilski usklađeni bili su u šetnji Stradunom s Antinim bratom Ivanom i djevojkom Milicom. No kako i priliči sparnim noćima, ženski dio obukao je kratke haljine, dok su njihove jače polovice u ležernijim varijantama ipak njegovale malo opušteniji stil.

Stajling za deset ima i Milica Mihajilović, za koju ovo ljeto nije bilo negativne kritike. I dok je ona plijenila pozornost u uskoj šarenoj haljini koju ćemo teško izbaciti iz glave, Ante Todorić bio je sasvim korektan u tipičnom muškom outfitu, bermudama i majici.

Koncert dvojice virtuoza posjetili su i Tanja i Goran Dragović, par kojem se teško može naći modna zamjerka, bar što se ljepše polovice tiče. No Goran ne zaostaje za suprugom, a dok ona njeguje decentan damski stil, Goran u uskim trapericama i tenisicama koketira s mladenačkim.

Dubrovnik je ove godine bio destinacija i Mirzi i Belmi Džombi, koji su tako sjajili od sreće da je stajling bilo teško i primijetiti. Korektni, slatki i baš zgodni novopečeni mladi bračni par: ona u trendi šorcu i sa šalom kao detaljem, on nonšalantan u bermudama i kariranoj košulji. Ma briga njih za modu.

I Lana Bucat i Igor Štimac plijenili su pažnju ovoga ljeta, no više zbog vijesti o trudnoći, a manje odjećom. Igoru se zbilja teško može naći neki modni gaf, a lijepa Lana uvijek se potrudi uskladiti s dragim, i dajemo joj peticu iz stila.

U ljetu su svakako uživali zgodna Nikolina Pišek i njezin dečko, srpski biznismen Matija Ćorković, koji se i nisu toliko zamarali trendovima. Ona više-manje redovito s maramom oko kose i u ležernim haljinama, on sportski gol do pasa, da pokaže nabildani torzo.

Još jedan par nije mogao ostati neprimijećen ovoga ljeta - zaljubljeni do ušiju Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić. Oboje u crnom, elegantni, sretni, toliko da naprosto sjaje.

Tko je vama bio najzgodniji par ovog ljeta, pogledajte u fotogaleriji.