BAMBI I ZIGMAN

Ovakvu odjeću nose otkačeni klinci

26.08.2011 u 11:46

Bionic
Reading

Dugo iščekivana dječja kolekcija dizajnera Juraja Zigmana za Bambi napokon je u dućanima. Naime, premijerno prikazana obuća na Dove Fashion.hr u ožujku u Bambijevoj kolekciji za jesen zimu 2011/12, a doživjela je prave ovacije i najmlađe razveselila veselim koloritom

Dječja dizajnerska linija za Bambi plod je suradnje svestranog riječkog dizajnera i domaće tvornice obuće i odjeće za djecu koja je nastala u sklopu projekta Fashion.hr Industrija.

Atraktivna dječja linija obilježena je print motivima i snažnim koloritom, a u stvaranje je utkana nevjerojatna količina energije mladog i iznimno talentiranog Zigmana i brenda Bambi te kao takva nudi odlične odjevne komade po povoljnim cijenama.

'Bambi je ono što su željele sve moje dugogodišnje mušterije. Pa svaka mama želi dijete u Zigmanu! Eto, napokon sam krenuo i tim smjerom i iznimno sam sretan što će se u dućanima Bambi naći ta posebno dizajnirana linija dječje odjeće koja je rađena kako bi postala hit među klincima', izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Dječji brend Bambi u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija predstavio je i svoju promotoricu za dizajnerske kolekcije Bambi by Zigman i Ana Maria Ricov for Bambi. Za promotoricu je odabrana simpatična Antonia Dora Pleško, zvijezda Supertalenta, a fotografije je snimio poznati modni fotograf Šime Eškinja.