NEPRIMJERENO PROVOKATIVNA

Polugola Jordan predstavila odjeću za djecu

24.03.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Poznata britanska starleta, a sve češće i modna kreatorica, Katie Price, lansirala je novu kolekciju odjeće za jahanje koju je, iako je namijenjena djeci, predstavila na svoj osebujan način

Katie Price, nekada poznatija po imenu Jordan, iza sebe već ima nekoliko modnih linija, a većinom je bila riječ o donjem rublju i haljinama. Sada se pak okrenula sportu, pa je kreirala kolekciju odjeće za konjičke sportove. Premda je kolekcija namijenjena djeci, Katie ju je predstavila na svoj način, odjevena u majušnu plišanu trenirku koja jedva da bi bila dovoljno velika za djevojčice kojima je namijenjena. Sportski look dopunila je srebrnim štiklicama i plavim točkastim dokoljenkama.

Tradicionalne smeđe tonove koji prevladavaju u jahačkom sportu 31-godišnja Katie zamijenila je svojim omiljenim bojama, rozom, plavom i žutozelenom.

'Ne trebaš voljeti jahanje da bi nosio ovu kolekciju. Znam da djevojčice vole boje i sve što sjaji.'

Svoju novu kolekciju predstavila je u društvu bijelih ponija i djevojčica koje su nosile njezine modele.

Prije ove, 'sportske' kolekcije za djecu, Jordan je kreirala posebnu liniju donjeg rublja Katie Price za George, a namijenila ju je isključivo bujnim ženama, pa je najmanja veličina njihovih grudnjaka četvorka, a najveća čak sedmica.