GRIMIZNA ŽIVOTINJICA

Rihanna ukrala odjeću čudovištu iz ormara

20.08.2011 u 17:07

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna u Londonu je predstavila svoj prvi parfem Reb’l Fleur, ali i nov ne baš glamurozan odjevni stil koji podsjeća na lik dlakavog Sulleyja iz animiranog filma 'Čudovišta iz ormara'

Za događaj u ulici Oxford odjenula je grimizno plavi prslučić čije 'dlake' su lelujale oko nje svaki put kada bi posrnula koračajući u astronomski visokim štiklama Louboutin.

Modni kritičari ostali su u šoku pa tvrde da bi se i sam animirani izmišljeni Sulley naljutio da može kada bi vidio Rihannu kako se 'sprda' s njegovim krznom. No pjevačica se u svojoj kombinaciji osjećala sjajno i nasmijana od uha do uha čavrljala je s obožavateljima.

Čak 400 sretnika koji su kupili njezin parfem dobili su za nagradu priliku da se taj dan druže s njom. A poklonila im je i svoju uokvirenu fotografiju na kojoj na sreću ljudi koji su poklon ponijeli kućama, nije odjevena u grimizni prslučić.

Rihanna ovaj vikend ima još dva nastupa u Britaniji, a potom ide na kraći odmor kući na Barbados, no već 17. rujna pjeva u São Paolu.