TRENDOVI ZA HRABRE

Što će se nositi ove jeseni

01.09.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Androgeni izgled, jarke boje, moda nadahnuta fetišima, miješanje stilova, tekstura i materijala modni su imperativi ove jeseni koje će nositi rijetki hrabri modni znalci

Androgeni izgled. Žene koje se odijevaju kao muškarci i pomalo tako izgledaju i muškarci koji nose suknje, izgled je koji će hrabri modni znalci furati ove jeseni. Ima li većeg poticaja za muškarce od Daniela Craiga koji je na Međunarodni dan žena obukao suknju. Muškarci, samo naprijed.

Boje pića, vina, konjaka, jabukovače. Preporučuju ih Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Fendi, Gucci, Celine, Miu Miu. Treba li uopće više nabrajati?

Jarke boje. Jesenski trendovi ove godine, baš poput proljetnih, vrište bojama. Londonski tjedan mode prštao je bojama, a na pistama u New Yorku ponudio ih je Michael Kors i Thakoon. Osim njih, savjetuju ih i Gucci, Alberta Ferretti, Osman, Roksanda Ilinčić. Budite i vi hrabri i izaberite nešto u jarkim bojama.

Domino i fetiš stil.
Lady Gaga za Muglera, Viktor and Rolf i Givenchy, Čak i Louis Vuitton te McQueen inspiraciju su našli na sado-mazo bogatom području, vezivanja, užeta, korzeta. Tko voli, nek izvoli. U modi je sve dozvoljeno.

Elegancija četrdesetih. Suknja u retro stilu i rukavice više su nego dovoljne da pokažete da vam se ovaj trend sviđa. Sugeriraju ga Galliano, Gucci, Miu Miu, Johathan Saunders.

Mix svega. Odavno smo naučili miješati trendove i stilove. Vrijeme je za igru tekstura i tkanina. Umjetno krzno, malo tvida, vune, kože, sve to, a opet nosivo, privlačno i jako seksi. Tko zna, zna.

Kombinirajte hrabro razne materijale i usudite se nositi žuto



Igra spolova.
Teško da ćete kopirati Andreja Pejića jer takva transformacija ne može uspjeti svakome. Ali muškarci koji izgledaju kao žene trend je koji će, vjerujemo, prihvatiti mnogi pripadnici jačeg spola. Ne u mjeri u kojoj je Andrej odradio posao, ali u određenim feminiziranim modnim komadima, sigurni smo da hoće.

Kopiranje Kate Moss i Kate Middleton. Trend se nastavlja i ove jeseni. Sve što nose dvije Kate moderno je, trendi i poželjno.

Duge školske suknje do pola lista.
Ako poslušate Dries, Chloe, Balenciagu, Rolanda Moureta, Antonia Marrasa. Ako ne volite poluduge, nabavite one duge do poda i nećete pogriješiti.

Nostalgija. Sjetu u mislima na davna vremena zamijenit će modeli iz četrdesetih i šezdesetih. Izaberite najbolje od njih.

Krugovi, kružnice, točkice. Sugeriraju ih Marc Jacobs i Stella i sad su svi poludjeli za njima.

Printovi. Životinjski, šljokičasti, grafički, sve se nosi.

Konjski repić
. Ljubiteljice podignute kose došle su na svoje. Konjski repić novi je jesenski hit.

Haljine preko hlača. Zašto ne, svi to rade.

Nosi se elegancija četrdesetih, točkice i suknje preko hlača