6. MODNI ORMAR

Hrvatski dizajneri kreiraju barokne kostime

16.08.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Uoči šestog Modnog ormara, snimljene su i modne stranice kataloga koje predstavljaju mlade finaliste ove prestižne modne manifestacije

Naime, četiri dana trajalo je fotografsko snimanja za modne stranice kataloga Modnog ormara. Mladi modni dizajneri finalisti su stvarali modne priče iz kadra u kadar u prirodi i na urbanim lokacijama naše metropole te u prostorima hotela Arcotel, kako su scenski zamislili fotografi, Anto Magzan i Andrew Režek. Dipl. ing. Đurđica Kocijančić-Šnidarić i grupa autorica Pavla Aleksić, Marcela Šahini i Maja Karačić predstavili su nam na snimanju povijesne kostime za modni retrovizor Modnog ormara na temu barok!

Modna lica 6. modnog ormara su profesionalni modeli s međunarodnom karijerom: Ema Krot i Marina Jašić. U ostvarivanju 'točke na i' svih modnih priča potpisuju Iggy i Marija Koprtla frizure i make-up.

Razred modnih kreativaca materijalizira znanje, ljubav, strast i kreativnost u modnu sliku koju će prikazati u KOCKICI te poručuju:

Neka pobijedi najbolji u struci, pred međunarodnim strukovnim modnim žirijem!

A finalisti su Matilda Sporiš, Ruška Miljak, Iva Šimunović, Kristina Ivković, Matija Čop, Tomislav Kliškinić, Sanja Švraka, Margareta Tilošanec, Marina Bogdanić, Morana Krklec, Marko Petrić, Jelena Holec, Ines Košmerl, Mario Vijačkić, Valinea Vinger.