EVINE TAJNE

Guza Eve Mendes iz ptičje perspektive

11.08.2011 u 14:22

Bionic
Reading

'Volim jesti kruh i tjesteninu', ponavlja Eva Mendes, ljepotica tijela istesanog do savršenstva. U čemu je tajna njezinog izgleda ako jede sve što voli? Evo recepta…

Eva Mendes je jedna od najatraktivnijih glumica u Hollywoodu u ovom trenutku, s tijelom na kojem joj zavide milijuni žena širom svijeta.

Unatoč činjenici da se trudi jesti zdravo, tvrdi da ne bježi od ugljikohidrata u prehrani. Naprotiv, kruh i tjestenina najdraže su joj jelo!

'Idem od onoga iznutra prema van – i sve se vrti oko toga što jedem, kako tretiram svoje tijelo i koliko vode pijem. Ne jedem meso, ali jedem puno ribe i smeđe riže', izjavila je 37-godišnja tamnoputa glumica za Zest magazine.

'Volim i kruh i ljudi mi se uvijek čude kad posežem za kriškama u restoranima. No uglavnom se držim cjelovitih žitarica. Dakle, kad sam u dilemi, držim se podalje od bijele tjestenine, riže i kruha i to moj izbor čini jednostavnijim', izjavila je Mendes.

Uz režim prehrane, drži se i režima vježbanja u teretani, kao i joge.

'U teretanu idem tri do četiri puta tjedno i radim s lakim utezima, bez previše ponavljanja, te sprintam i trčim', otkrila je.