LISTA VANITIY FAIRA

Kate Middleton među najbolje odjevenim ženama svijeta

04.08.2011 u 12:34

Bionic
Reading

Vojvotkinja Catherine uvrštena je na popis najbolje odjevenih osoba koji svake godine bira časopis Vanity Fair. Na prestižnoj top ljestvici vodi Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja

Kate Middleton, koja je udajom za princa Williama u travnju ove godine ušla u englesku kraljevsku obitelj, uvrštena je u godišnji popis najbolje odjevenih žena. Na tom su popisu prestižnog Vanity Faira, uz vojvotkinju Catherine i Carey Mulligan, Tilda Swinton, monegaška princeza Charlene, Christine Lagarde,Andrea Dellal i Jane Lauder Warsh.

Kate je već drugi put na popisu, a prvi put je spomenuta 2008. godine. Ove su je godine modni kritičari pohvaliti zbog, neuobičajenog za ljude njezinog statusa, recikliranja odjevnih predmeta, posebno zelene haljine dizajnerice Diane von Furstenberg koju je nosila na nedavnom putovanju u Kaliforniju te je ponovno odjenula na koktelu uoči vjenčanja Williamove rođakinje Zare.

Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, vodi na popisu, slijedi je katarska princeza Sheikha Moza Bint Nasser, a Catherine je treća. Michelle i Barack Obama prvi su put na popisu najbolje odjevenih parova, iako je Michelle već četiri godine na popisu najbolje odjevenih dama.

Colin Firth, Justin Timberlake i vozač Formule 1 Jensen Button vode u kategoriji najbolje odjevenih muškaraca.