ŠTO MANJI, TO BOLJI

Adriana Lima voli mikro kupaće kostime

01.08.2011 u 21:07

Bionic
Reading

Biti seks-bomba znači prihvatiti sebe i osjećati se samouvjereno. Seksepil dolazi iznutra. Što se kupaćih kostima tiče, volim najmanje koji postoje. Mrzim bijele tragove na tijelu. Dakle, što manje, to bolje – otkrila je nasmijana Lima

Adriana Lima napokon je dočekala svojih pet minuta i sa suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, te njihovom dvogodišnjom kćeri Valentinom uživa na plažama Miamija.

S obzirom na Markova česta izbivanja od kuće, zgodna mama uvijek se raduje zajedničkim trenucima.

'To je prilično uzbudljivo! Poput djeteta se veselim ljetu jer je to vrijeme za obitelj. Ne volim biti dugo odvojena od Marka, a tijekom godine upravo se to stalno događa', rekla je jedna od Viktorijinih anđelica.

Iznimno je, kaže, zadovoljna bračnim životom i statusom koji ima u svijetu manekenstva, no najvećim uspjehom smatra svoju kćer Valentinu.

'Ona je sunce mog života. Prelijepa je. Sigurna sam da će baš ona biti novi 'anđeo'', ističe ponosna mama.

Ljetovanje u Miamiju očito im godi. Dok Marko njihovu jedinicu ne ispušta iz ruku, Adriana u tigrastom bikiniju mami poglede i uzdahe. Graciozna je baš kao i na modnoj pisti, a na njezin izbor kupaćih kostima Marko se ne buni. Ponosi se što mu suprugu nazivaju najprivlačnijom ženom na svijetu.

'Biti seks-bomba znači prihvatiti sebe i osjećati se samouvjereno. Seksepil dolazi iznutra. Što se kupaćih kostima tiče, volim najmanje koji postoje. Mrzim bijele tragove na tijelu. Dakle, što manje, to bolje', otkrila je nasmijana Lima, na veselje svih muškaraca svijeta.

Iako je svjesna da godine prolaze, tvrdi da se ne boji starenja. Smatra da svaka žena zauvijek može ostati lijepa njeguje li tijelo.

'Radujem se budućnosti. I kada ostarim želim biti u istoj formi kao i sada. Osim za izgled tijela, vježbanje je odlično i za dobro raspoloženje, tonus kože, imunitet. Vježbanje bi trebalo biti dio svačije svakodnevne rutine', smatra ljepotica.

Par u Miamiju uživa u svojoj vili od tri tisuće kvadrata sa staklenim fasadama, kinom, prostorijom za igranje, bazenom, tri spavaće sobe i kuhinjom na otvorenom. Marko Jarić je za vilu, koja je tada bila u derutnom stanju, izdvojio devet milijuna dolara.