DOMAĆI POTPIS

Fensi narukvice 100% svoja by Ivica Skoko

01.08.2011 u 14:58

Bionic
Reading

Uspješna suradnja poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke i brenda Dove dobila je nastavak. Nakon kolekcije Dove 100% svoja by Ivica Skoko, predstavljene na Dove Fashion.hr-u na Braču, Skoko je osmislo novi 'it' modni komad - narukvice 100% svoja

Narukvica 100% svoja dio je zanimljive modne priče koju je Dove ove godine pokrenuo u suradnji s Fashion.hr-om. Odabrani 'it' komadi odjeće svojom snažnom porukom inspiriraju žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom pogledu budu svoje.

Narukvica 100% svoja dolazi u dvije različite boje – srebrnoj i zlatnoj – a od 1. kolovoza bit će dostupna u prodavaonicama DM-a. Uz kupnju Doveovih proizvoda za njegu tijela na poklon će se dobiti narukvica.

Jednostavna, ali upečatljiva narukvica predstavlja poseban modni detalj na ruci svih žena, ali i podsjetnik da se osjećaju lijepo i zadovoljno.

'Iznimno mi je drago da je moja suradnja s brendom Dove nastavljena i nakon Brača. Uživao sam stvarati kolekciju za stvarne žene i dizajniranje narukvice se učinilo kao logičan korak nakon kolekcije 100% svoja. Volim isticati žensku ljepotu, a ovaj put sam to odlučio napraviti dizajniranjem ove predivne narukvice', izjavio je Ivica Skoko.

Mini kampanju za narukvicu 100% svoja snimila je mlada Doveova ambasadorica Ivana Mlinarić, jedna od 10 ambasadorica koje su na Dove Fashion.hr Cruiseu nosile reviju Ivice Skoke za Dove. Za fotografije je zaslužan Franjo Matković.
Biti 100% svoja  i njegovana – glavna je Doveova poruka ovog ljeta.