FASHION GURU

Za Nives bi bilo bolje da je istrčala gola

26.07.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Fashion Guru se ovaj tjedan nije mogao načuditi jesenskim kombinacijama naših estradnjaka. Nabacile su ih Anita Kolovrat Narany i Nina Badrić. No zato je poručio Nives da joj je outfit toliko loš da bi bilo bolje da je gola istrčala na teren

Mila Horvat pak asocirala je Gurua na hostese. Njezine kombinacije uvijek su čedne i zavodljive s nazivnikom seksi. Za razliku od nje, Nives Drpić se nije pokušala sakriti. Toliko toga minijaturnog nakrcala je na sebe da bi bilo bolje da je istrčala gola na nogometni stadion.

Severina je zaslužila peticu iz stajlinga za Sarajevo Film Festival, na kojem je zabljesnula u elegantnoj zelenoj haljini s nehajnom frizurom.

Pohvalio je i supružnike Mirzu i Belmu Džomba, koji su izgledali usklađeno i trendi. On je tipičan sportaš koji mari dovoljno za modu da mu bude udobna i da ga Belma može gledati u tome.

Malo ga je mučila jesenska haljina Nine Badrić, no nije joj to previše zamjerio. Što je sve prokomentirao Guru, pročitajte u galeriji i svakako ne zaboravite glasati tko vam je glam, a tko blam.