KRITIČNO MRŠAVA

Kate spala na najmanji mogući broj odjeće!

15.07.2011 u 11:16

Bionic
Reading

Bilo je pomalo šokantno gledati vojvotkinju od Cambridgea, kraljicu stila, kako naočigled mršavi uoči vjenčanja. Napetost, dijeta, bilo je shvatljivo. No teško je shvatiti zašto je i dalje mršavjela i spala na konfekcijski broj nula

Kate Middleton uoči vjenčanja naglo je smršavjela, što se pripisivalo dijetnom režimu, ali i stresu koji ju je stiskao tih tjedana. No vojvotkinja od Cambridgea i mjesecima nakon svadbene noći samo gubi na težini. Kritično je, pišu britanski mediji.

Dugonoga brineta, visoka 174 centimetra, nosila je konfekcijski broj šest (naš 36), a nakon vjenčanja izgubila je dodatnih četiri, pet kilograma te stane u nulu (naš 30), što je najmanji postojeći broj odjeće!

'Nema šanse da nosi veći broj od nule, što je ekstremna mršavost', rekao je neimenovani izvor koji je također rekao da princ William ne vjeruje da će poći istim putem kao njegova majka, princeza Diana, koja je bolovala od bulimije.

'Princ je vidio bol i patnju kroz koju je prolazila njegova majka, stoga mu je najvažnije da Kate bude sretna i zdrava te da ne poklekne pred lošim navikama ili porocima', piše Showbizspy