EUROPE FUTURE FASHION 2011

Haljine koje će se nositi ove sezone

12.07.2011 u 20:07

Bionic
Reading

U Splitu je u nedjelju navečer zatvoren drugi Europe future fashion, koji su obilježile zanimljive kreacije dizajnera kao što su Edor (Francuska), Maria Hera (Rumunjska), Anamarie O (Hrvatska), Mihaela Cirlugea (Rumunjska), Ana Čurić (Hrvatska) i David Priol (Francuska) koji je i zatvorio događanje

Završnu večer otvorio je Edor Paris koji je u nekoliko navrata pokazao povezane modele, ali čini se iz posve različitih kolekcija. Anamarie O predstavila je kolekciju u kojoj su pretežito prevladali zemljani tonovi s pokojim izletom u vatreno crvenu, Mihaela Cirlugea odvela nas je u Japan prezentirajući djevojačku kolekciju s razigranim detaljima, a Maria Hera je radila s pletivom. Njeni unikatni i ručno rađeni komadi bili su kreativno osvježenje ovog modnog tjedna. Komadi koji prate žensku liniju tijela ukrašeni su upadljivim dodacima na ramenima koji djeluju poput paučine.

Ana Čurić je napravila nježnu i ženstvenu kolekciju, a drugo izdanje Europe future fashiona zatvorio je francuski dizajner David Priol koji je reviju otvorio izvrsnim balonerom koji se veže na prednjem dijelu, dok je stražnji lepršav. David je jedini dizajner koji je prezentirao i muške komade, prozirne košulje i uske hlače.

Europe future fashion održan je u prekrasnom ambijentu hotela Le Meridien Lav u kojem su osim dizajnera uživali i predstavnici najvažnijih modnih organizacija. Potporu EFF-u je došao pružiti predsjednik Svjetske modne organizacije Paco de Jaimes iz New Yorka i predsjednik Francuske modne organizacije Francois Lavergne iz Pariza.

Već za iduću godinu organizatori spremaju nova iznenađenja i dolazak novih poznatih lica iz modne industrije.